nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hina Islam: Wisma Putra panggil Kedutaan Perancis

28 OKT: Wisma Putra telah memanggil Kuasa Usaha Sementara, Kedutaan Besar Perancis di Kuala Lumpur bagi menyatakan kegusaran Malaysia terhadap peningkatan ketegangan, ucapan berunsur kebencian dan fitnah terhadap Islam.

Wisma Putra, dalam satu kenyataan memaklumkan, Malaysia berpendapat bahawa ketegangan tersebut tidak akan membolehkan kehidupan bersama secara aman dengan semua agama.

“Semasa pertemuan tersebut, Kementerian Luar mengulangi pendirian Malaysia yang mengutuk sekeras-kerasnya sebarang tindakan retorik dan provokatif yang mencemarkan nama baik agama Islam, sebagaimana yang telah disaksikan oleh dunia baru-baru ini dalam bentuk penerbitan karikatur yang menggambarkan Nabi Muhammad SAW.

“Malaysia komited menegakkan kebebasan bersuara dan ekspresi sebagai hak asasi manusia selagi mana hak-hak ini dilaksanakan dengan penuh hormat dan bertanggungjawab agar tidak berlawanan dan melanggar hak mereka yang lain.

“Malaysia juga menekankan kepentingan inisiatif untuk mengurangkan dan menghapuskan Islamofobia di semua peringkat,” kata Wisma Putra dalam kenyataan berkenaan.

Dalam hal ini, kata kenyataan itu, Malaysia akan terus bekerjasama dengan masyarakat antarabangsa bagi meningkatkan rasa saling menghormati diantara agama dan mencegah ekstremisme agama.

Presiden Perancis, Emmanuel Macron mencetuskan kemarahan dunia Islam apabila mendakwa orang Islam sebagai penganut fahaman pemisah dan menyifatkan Islam sebagai agama krisis di seluruh dunia.

Kenyataan ini berlaku selepas tindakan provokasi Charlie Hebdo, sebuah majalah berhaluan kiri Perancis yang menyiarkan karikatur anti-Islam, mencetuskan lagi kemarahan umat Islam seluruh dunia.

Karikatur itu pertama kali disiarkan pada 2006 oleh akhbar Denmark, Jylllands Posten, mencetuskan siri tunjuk perasaan.

Sementara itu, Kedutaan Perancis di Malaysia menjelaskan bahawa Presiden Perancis, Emmanuel Macron tidak menyasarkan masyarakat Islam di negara itu, sebaliknya menentang ideologi Islamisme radikal yang perlu diasing dan ditentang.

Kedutaan itu dalam satu kenyataan hari ini, menjelaskan Perancis tidak memihak atau memburukkan mana-mana agama.

Perancis juga, kata kedutaan, menjamin wujudnya kedamaian untuk semua penganut agama dalam kerangka undang-undang serta prinsip republik itu, ketika seruan umat Islam memboikot produk Perancis.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.