nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan lari keluar kawasan PKPD

28 OKT: Individu yang mendiami lokasi yang bakal dikuatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) diingatkan supaya tidak melarikan diri ke lokasi lain.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, mereka yang dikesan berbuat demikian boleh ditahan polis untuk dikenakan tindakan undang-undang.

“Tak perlulah nak lari keluar sebab apabila mereka berada dalam kawasan PKPD, mereka akan dibuat saringan.

“Itu lebih baik bagi mereka daripada mereka lari, tak tahu status dan bila mereka balik lepas 14 hari, mereka mungkin membawa balik penyakit kepada keluarga,” katanya dalam sidang media, hari ini.

Ismail Sabri Yaakob
ISMAIL SABRI YAAKOB

Polis Diraja Malaysia (PDRM) mendedahkan ada dalam kalangan penghuni Plaza Hentian Kajang sudah melarikan diri lebih awal sebelum Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) dikuatkuasakan di kawasan terbabit, mulai jam 12 tengah malam tadi.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, polis kini melancarkan gerakan untuk mengesan individu berkenaan bagi membolehkan tindakan lanjut diambil terhadap mereka.

Dalam perkembangan berkaitan, Ismail Sabri berkata, PKPD akan dikuatkuasakan di tiga lokasi di Kudat iaitu Kampung Pengaraban, Kampung Tanjung Kapor dan Kampung Landung Ayang mulai 30 Oktober hingga 12 November.

Menurut beliau, PKPD bagi ketiga-tiga lokaliti ini merangkumi sebanyak 2,393 unit rumah yang melibatkan seramai 13,884 orang penduduk.

“SOP PKPD adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini. Walau bagaimanapun, kedai runcit dibenarkan beroperasi dari jam 6.00 pagi sehingga 6.00 petang bagi memberi peluang kepada penduduk membeli barang keperluan asas,” jelasnya.

Selain itu, Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di Labuan dilanjutkan 14 hari lagi sehingga 13 November. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.