nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RM300 juta bantu pengusaha IPTS bumiputera

28 OKT: Kerajaan memperuntukkan RM300 juta untuk Skim Pembiayaan Mudah Jaya (SPiM) kepada Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) melalui Pelan Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA).

Menteri Pembangunan Luar Bandar, Datuk Dr Abd Latiff Ahmad, berkata MARA sebagai agensi pelaksana diperuntukkan RM300 juta, yang mana RM150 juta diperuntukkan pada tahun 2020 dan baki RM150 juta pula diperuntukkan pada tahun 2021

“SPiM PENJANA IPTS akan dilaksanakan sepenuhnya oleh anak syarikat MARA dengan had pembiayaan tidak melebihi RM50 juta. Penilaian had pembiayaan adalah tertakluk kepada keperluan serta keupayaan bayaran balik pembiayaan pemohon,” katanya dalam kenyataan hari ini.

SPiM bertujuan membantu dan memastikan kelangsungan perniagaan pengusaha IPTS Bumiputera yang terjejas akibat penularan wabak COVID-19 serta mampu meringankan beban yang mereka tanggung.

Keputusan bagi pelaksanaan skim itu dipersetujui Kabinet dalam mesyuaratnya pada 21 Oktober lalu.

IPTS Bumiputera yang berdaftar di bawah Akta Institusi Pendidikan Tinggi Swasta 1996 (Akta 555), adalah kumpulan sasar yang layak untuk memohon Skim Pembiayaan Mudah Jaya (SPiM) di bawah Pelan Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA) untuk IPTS Bumiputera ini.

Semua permohonan boleh dibuat secara atas talian di pautan www.pmbtijari.com.my/spimpenjana. Soalan-soalan lazim dan perincian permohonan boleh didapati di pautan terbabit.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.