nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis cari dalang cemar alur air Balakong

28 OKT: Polis akan menjalankan siasatan terperinci bagi mengenai pasti pihak bertanggungjawab dan suspek kes pencemaran di Balakong, Kajang.

Berikutan itu polis sudah membuka kertas siasatan berhubung kes pencemaran air di alur sungai di Jalan KB 1/10, Kampung Baru Balakong, Kajang yang dikesan petang semalam.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Datuk Fadzil Ahmat, berkata siasatan dijalankan susulan laporan dibuat seorang pegawai Jabatan Alam Sekitar (JAS) Selangor semalam, berkaitan insiden pencemaran itu.

“Pegawai berkenaan membuat pemeriksaan di kawasan itu dan mendapati terdapat minyak hitam terapung dikesan di atas permukaan alur air dari kawasan perumahan ke sungai yang disyaki terdapat unsur sabotaj.

“Kami turut pergi ke lokasi kejadian bersama tiga agensi lain iaitu Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN), Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) dan Indah Water Konsurtium (IWK) untuk membantu siasatan.

“Beberapa sampel minyak bercampur air turut diambil untuk diuji kandungannya bagi tujuan siasatan dan pendakwaan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Beliau berkata kes disiasat mengikut Seksyen 430 Kanun Keseksaan.

LUAS dalam kenyataan hari ini memaklumkan telah menyiasat aduan pencemaran bau akibat tumpahan minyak di alur air Jalan KB1/9 Kampung Baru Balakong, Kajang, petang semalam.

Siasatan awal mendapati bahan pencemaran seperti sisa minyak enjin terpakai dibuang ke dalam alur air berkenaan.

Sementara itu, Ketua Polis Selangor, Datuk Azam Jamaluddin berkata, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menubuhkan pasukan khas bagi menyiasat isu berkaitan pencemaran air di Selangor.

Menurut beliau, pasukan khas berkenaan ditubuhkan dengan kerjasama beberapa agensi termasuk JAS, LUAS dan Air Selangor.

Azam berkata matlamat utama penubuhan pasukan khas berkenaan untuk memudahkan pihak berkuasa menjalan siasatan jika berlaku kes pencemaran air atau sungai di Selangor pada masa depan. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.