nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bimbang kes naik balik di beberapa negeri

3 NOV: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini melahirkan kebimbangan mengenai peningkatan kes-kes positif COVID-19 di beberapa kawasan di Negeri Sembilan, Selangor, Perak dan Johor.

Berikutan itu Muhyiddin berkata beliau mempengerusikan Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) harian mengenai COVID-19 secara sidang video bagi membincangkan situasi semasa pandemik dan langkah-langkah yang perlu diambil.

“Saya sekali lagi melahirkan rasa bimbang berikutan peningkatan kes-kes positif COVID-19 di beberapa kawasan di Negeri Sembilan, Selangor, Perak dan Johor yang bertukar daripada zon hijau kepada zon kuning atau merah walaupun tindakan dan pendekatan secara mitigasi dan intervensi telah dipertingkatkan.

“Dalam mesyuarat hari ini saya juga berbincang mengenai Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) yang akan berakhir Disember ini sedangkan situasi semasa masih tidak berubah sehingga ada sesetengah kawasan terpaksa dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

“Saya berpandangan ada keperluan untuk PKPP ini diteliti semula bagi kawasan-kawasan yang sedang menghadapi penularan semula wabak COVID-19 terutama di negeri-negeri seperti Negeri Sembilan, Melaka, Johor dan Perak,” katanya dalam satu kenyataan di Facebooknya sebentar tadi.

Mengulas lanjut, Muhyiddin berkata sidang Dewan Rakyat baru sahaja bermula semalam dan berlangsung dalam keadaan norma baharu dengan pelbagai prosedur operasi standard (SOP) diperkenal.

“Bagaimanapun sepanjang minggu ini sidang Parlimen diadakan setakat pukul 1 petang sahaja berikutan ada beberapa kes COVID-19 yang melibatkan beberapa petugas di Bangunan Parlimen.

“Berikutan kes itu, timbul sedikit kebimbangan dalam kalangan Ahli-ahli Parlimen sendiri kerana kedudukan Bangunan Parlimen itu sendiri pun terletak di zon merah dan melibatkan pergerakan keluar masuk Ahli-ahli Parlimen, para pegawai mereka serta kakitangan di situ,” katanya.

Bagaimanapun, Muhyiddin berkata beliau percaya Yang Dipertua Dewan Rakyat dapat menggunakan kebijaksanana beliau untuk menguruskan perkara ini.

Ahli Parlimen Pagoh itu berkata mesyuarat juga mengambil maklum mengenai cabaran Pilihan Raya Kecil Batu Sapi yang akan diadakan hujung tahun ini dan Pilihan Raya Negeri Sarawak dalam situasi COVID-19 yang masih belum reda.

“Mengenai kebenaran mengadakan majlis pernikahan dan solat Jumaat, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri menjelaskan ketetapan telah dibuat dan akan dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong sebelum dilaksanakan.

“Dr. Zulkifli juga menjelaskan walaupun kerajaan Arab Saudi telah membenarkan ibadah umrah dijalankan selama 10 hari, kerajaan atas nasihat Kementerian Kesihatan tidak bercadang untuk membenarkan jemaah Malaysia ke sana pada masa ini,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.