nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Amerika benar positif COVID-19 mengundi

3 NOV: Walaupun lebih 9 juta disahkan positif COVID-19, namun Amerika Syarikat masih membenarkan mereka yang dijangkiti virus itu mengundi pada pilihan raya presiden AS 2020.

Namun, mereka perlu mematuhi syarat langkah pencegahan serta keselamatan berdasarkan panduan dikeluarkan Pusat Pencegahan dan Kawalan Penyakit (CDC) AS, lapor Agensi Berita Sputnik.

“Pengundi yang sakit atau menjalani kuarantin mesti mengambil langkah pencegahan untuk melindungi petugas dan pengundi lain.

“Ini termasuk memakai pelitup muka, menjaga jarak fizikal sekurang-kurangnya dua meter daripada orang lain dan membasuh tangan atau menggunakan sanitasi tangan sebelum dan sesudah mengundi.

“Mereka yang sakit atau dikuarantin juga perlu memaklumkan petugas pusat mengundi sebaik tiba di pusat berkenaan,” kata CDC.

Pengundi juga dinasihatkan membawa pen dan pensanitasi tangan sendiri.

donald trump

Sementara itu, Presiden AS, Donald Trump, semalam menolak spekulasi kononnya beliau sedia mengisytiharkan kemenangan awal.

“Apabila hanya ada kemenangan. Tiada alasan untuk main-main. Saya melihat ada peluang sangat cerah untuk menang.

“Saya tidak tahu bagaimana mereka menilai peluang itu,” kata Trump kepada program TV Fox and Friends, lapor agensi berita Anadolu.

Laman sesawang Axios melaporkan Ahad lalu bahawa Trump merancang untuk mengumumkan kemenangan awalnya andai dilihat mendahului kedudukan pada pilihan raya AS itu.

Namun, Trump menafikan laporan berkenaan dan menyifatkan berita itu sebagai ‘palsu’.

Susulan itu, Twitter pada Isnin lalu berkata pihaknya akan meletakkan label peringatan pada setiap kiriman mengenai pengisytiharan kemenangan awal pilihan raya presiden dan kongres AS.

Republikan, termasuk Trump, sudah sekian lama mengecam media sosial dan syarikat teknologi besar tertentu kerana berpihak kepada Demokrat serta campur tangan dalam pilihan raya AS.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.