nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Imam, bilal, guru agama dapat RM500

6 NOV: Kerajaan Perikatan Nasional (PN) meluluskan pemberian bayaran khas one off sebanyak RM500 kepada para imam, bilal, siak, noja, guru takmir, merbut dan guru KAFA di seluruh negara.

Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul Abdul Aziz berkata, pemberian bantuan khas ini dijangka memberi manfaat kepada kira-kira 70,000 orang.

“Kerajaan juga bersetuju menaikkan kadar elaun kira-kira 4,000 guru takmir daripada RM800 kepada RM900 sebulan.

“Ini bagi menghargai jasa 4,000 guru takmir sebagai antara penggerak komuniti di peringkat kariah,” katanya ketika membentang Belanjawan 2021 di Dewan Rakyat hari ini.

Sementara itu, Tengku Zafrul berkata, pembangunan Islam akan terus diperkukuh di bawah Belanjawan 2021 dengan RM1.4 bilion diperuntukkan bagi pengurusan dan pembangunan hal ehwal Islam di bawah JPM.

Katanya, kerajaan juga akan mewujudkan Pelan Induk Wakaf Nasional bagi memastikan pengurusan wakaf yang lebih cekap dan dapat memaksiumumkan mobilisasi aset wakaf masa hadapan.

“Selain itu, PNB melalui ASNB akan memperkenalkan perkhidmatan wakaf kepada semua pemegang unit amanah ASNB.

“Pemegang unit boleh mewakafkan sebahagian unit mereka ke dalam tabung wakaf ASNB dan mereka layak mendapat potongan cukai pendapatan,” ujarnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.