nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Israel lancar pembersihan etnik di Lembah Jordan

6 NOV: Pusat Hak Asasi Manusia Palestin (PCHR) mengutuk kempen perobohan dan pengusiran besar-besaran yang dilakukan rejim Zionis Israel di Lembah Jordan pada Selasa lalu sebagai operasi pembersihan etnik.

Memetik laporan Palestinian Information Center, tentera rejim telah merobohkan hartanah awam di kawasan Hemsa al-Foqa di utara Lembah Jordan, di timur Tuba.

“Sebanyak 70 buah rumah dan fasiliti dirobohkan, menyebabkan 60 rakyat Palestin, kebanyakannya kanak-kanak, hilang tempat tinggal dalam operasi selama enam jam itu,” kata PCHR dalam laporan yang disiarkan melalui laman sesawangnya.

Selain itu, tentera rejim Zionis Israel merampas 16 kenderaan dan lima tangki air di kawasan berdekatan di Lembah Jordan.

“Operasi kelmarin adalah sebahagian kempen tentera rejim untuk meroboh dan memusnahkan rumah dan hartanah rakyat Palestin di Tebing Barat dan timur Jerusalem, di bawah rancangan pengilhakan dan peluasan kawasan penempatan yang boleh dianggap sebagap pembersihan etnik terhadap penduduk Palestin,” jelas PCHR.

Siasatan PCHR mendapati, tentera rejim yang diiringi kenderaan dan jentera kerajaan Israel menyerbu Khirbet Hemsa al-Foqa dan merobohkan 70 harta awam termasuk stor dan khemah-khemah yang menempatkan 11 keluarga.

Mereka turut merampas dua traktor dan sebuah kereta jenis Subaru.

Sehubungan itu, PCHR menyeru masyarakat antarabangsa dan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) untuk campur tangan bagi menghentikan jenayah kemanusiaan rejim Zionis Israel serta menjamin perlindungan terhadap rakyat Palestin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.