nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kesan penggandaan tinggi terhadap ekonomi negara

7 NOV: Belanjawan 2021 yang dibentangkan oleh Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz disifatkan sebagai belanjawan pengembangan yang mampu membawa kesan penggandaan tinggi dalam usaha pemerkasaan dan penyusunan semula ekonomi negara.

Ketua Pemuda PAS, Ir Khairil Nizam Khirudin berkata pihaknya berpendapat belanjawan yang mencatat sejarah sebagai belanjawan terbesar negara dengan jumlah RM322.5 billion bertepatan dengan keperluan negara mendepani situasi yang belum pernah dihadapi serta berupaya mendokong tiga matlamat utama yang digariskan iaitu Kesejahteraan Rakyat, Kelangsungan Perniagaan dan Ketahanan Ekonomi.

“Pemuda PAS juga merasakan belanjawan ini sangat menyeluruh dengan capaian maksima manfaatnya kepada rakyat Malaysia serta berjaya menggariskan inisiatif mengikut keutamaan bagi menghadapi situasi semasa dan mendatang yang penuh cabaran.

“Pemuda PAS ingin menyampaikan ucapan terima kasih kepada kerajaan atas kesudian mendengar dan menerima cadangan Pemuda PAS yang dibawa semasa perjumpaan dengan Perdana Menteri khususnya dalam isu pengangguran dan pembangunan golongan belia,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

khairil nizam khirudin
KHAIRIL NIZAM KHIRUDIN

Dalam pada itu, Khairil memberitahu pihaknya turut menzahirkan penghargaan kepada Kementerian Kewangan kerana mendengar pandangan daripada semua pihak termasuklah pihak pembangkang.

“Inilah tanda jiwa besar pihak kerajaan Perikatan Nasional menjunjung titah Yang Di-Pertuan Agong bagi mencapai kata sepakat dan mengetepikan perbezaan politik untuk bersama berhadapan dengan kesemua cabaran negara dan menjaga rakyat dengan lebih serius.

“Atas sebab-sebab di atas, Pemuda PAS menyokong penuh Belanjawan 2021 ini,” katanya.

Justeru itu, bagi menjadikan belanjawan ini benar-benar belanjawan perpaduan, beliau menyeru Ahli Parlimen agar berbahas dengan matang dan sihat serta meletakkan kepentingan rakyat benar-benar di hadapan.

“Pemuda PAS akan terus mengikuti perkembangan perlaksanaan Belanjawan 2021 ini terutamanya di peringkat kelulusan di dalam Sidang Dewan Rakyat.

“Dan mengingatkan semua Ahli Politik dan Ahli Parlimen terus menyokong belanjawan ini agar kelebihan untuk perolehan rakyat dapat direalisasikan dengan sempurna,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.