nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bonus sebulan setengah gaji penjawat awam Sarawak

13 NOV: Penjawat awam Sarawak mendapat khabar gembira apabila Ketua Menteri, Datuk Patinggi Abang Johari Tun Openg mengumumkan bayaran insentif khas sebulan setengah gaji pokok atau minimum RM2,000.

Bagi penjawat awam awam Persekutuan yang telah menyumbang khidmat bakti di Sarawak, mereka akan dibayar insentif secara one-off RM500 pada suku pertama 2021.

Bantuan-bantuan ini akan dibayar sebelum penghujung tahun ini, umum Abang Johari semasa menyampaikan ucapan pergulungan pada persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) Sarawak hari ini.

Menurutnya, bantuan ini sebagai menghargai pengorbanan kakitangan perkhidmatan awam Sarawak dan Persekutuan.

“Semasa pandemik COVID-19, anggota Perkhidmatan Awam Sarawak dan Perkhidmatan Awam Persekutuan termasuk doktor, jururawat, pekerja kesihatan, badan beruniform, imigresen dan kakitangan barisan hadapan lain, bekerja tanpa mengira penat lelah untuk menjaga rakyat kita.

“Syukur Alhamdulillah, wabak COVID-19 telah dapat dikawal pada tahap yang baik.

“Mereka (petugas) telah mempertaruhkan keselamatan diri dan mengorbankan keselesaan. Terdapat juga ramai anggota perkhidmatan awam yang bekerja di belakang tadbir, namun bekerja dengan penuh tekun dan ikhlas dalam melaksanakan tugas dan tanggungjawab masing-masing.

“Kepada mereka semua, saya mengucapkan terima kasih,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.