nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tan Sri Zaleha Ismail meninggal dunia

15 NOV: Bekas Menteri Perpaduan Negara dan Pembangunan Masyarakat, Tan Sri Zaleha Ismail meninggal dunia pada pukul 8.15 malam ini kerana mengalami pelbagai komplikasi kesihatan.

Allahyarham yang berusia 84 tahun meninggal dunia di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur, setelah mengalami sesak nafas pada pukul 6 petang tadi.

Jenazah Allahyarham akan dibawa ke Masjid Salahuddin Al-Ayubbi, Taman Melati pada jam 9 pagi (Ahad) untuk disembahyangkan dan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Taman Ibukota Kuala Lumpur.

Allahyarham antaranya pernah menjawat jawatan Menteri Perpaduan Negara dan Pembangunan Masyarakat pada 1995 serta Timbalan Menteri Pengangkutan pada tahun yang sama.

Selain itu, Allahyarham pernah dilantik sebagai Naib Ketua Wanita UMNO pada tahun 1976 sehingga 1980 dan Ketua Wanita UMNO Kuala Lumpur pada tahun 1977 sehingga 1978.

Allahyarham dikurniakan tiga cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama suaminya Allahyarham Abd Rahman Ali iaitu Datuk Dr Zurin Adnan, Zurin Azlan dan Zurin Azrai.

Sementara itu, beberapa pemimpin UMNO turut merakamkan ucapan takziah kepada Alahyarham termasuk Ketua Pergerakan Wanita UMNO, Datuk Seri Dr Noraini Ahmad dan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Selangor.

“Takziah kepada keluarga Allahyarham Tan Sri. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas roh arwah. Al Fatihah,” kata Menteri Pengajian Tinggi itu.

Noh berkata, Allahyarham sentiasa memberikan dorongan serta buah fikiran yang dijadikan panduan oleh beliau untuk menjadi ahli politik berjaya.

“Allahyarham berperwatakan peramah serta lemah lembut dan turut disayangi ramai. Saya juga selalu datang melawat Allahyarham semasa dahulu,” kata Ahli Parlimen Tanjung Karang itu.

Sementara itu, Ahli Parlimen Pekan, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, Allahyarham seorang yang penyayang terhadap masyarakat dan sentiasa membantu apabila diperlukan.

“Saya pernah berkhidmat di Kabinet bersama Allahyarhamah yang merupakan Menteri Perpaduan Negara dan Pembangunan Masyarakat pada ketika itu.

“Amat mengenali beliau. Antara pemimpin wanita yang disanjungi ramai dan banyak menyumbang idea kepada parti UMNO.

“Semoga roh Allahyarhamah ditempatkan bersama mereka yang beriman dan beramal soleh,” kata bekas Presiden UMNO itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.