nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UNSC perlu jujur selesai konflik Palestin-Israel

15 NOV: Majlis Keselamatan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (UNSC) perlu jujur memainkan peranannya sebagai orang tengah ​​kepada pihak terbabit dalam kancah konflik Israel-Palestin bagi memastikan keamanan, keselamatan dan kestabilan yang berterusan di rantau itu.

Perkara itu disuarakan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada Sidang Kemuncak Asia Timur (EAS) ke-15 hari ini, yang menyeru masyarakat antarabangsa, terutama PBB memikul tanggungjawab penuh berdasarkan piagamnya dalam menyelesaikan konflik.

“Malaysia teguh menentang penindasan terhadap rakyat Palestin dan kekal mendukung perjuangan rakyatnya.

“Sokongan dan pendirian kami tidak berubah. Satu-satunya jalan keluar kepada konflik Israel-Palestin adalah melalui penyelesaian dua negara,” kata Perdana Menteri pada sidang kemuncak itu, yang diadakan sempena Sidang Kemuncak ASEAN ke-37.

Muhyiddin mengetuai delegasi Malaysia pada sidang kemuncak dwitahunan itu, berlangsung sehingga Ahad.

Diadakan secara maya ekoran COVID-19, sidang kemuncak itu dipengerusikan Perdana Menteri Vietnam Nguyen Xuan Phuc selaku pengerusi ASEAN.

EAS terdiri 10 negara anggota ASEAN, Australia, China, India, Jepun, New Zealand, Korea Selatan, Rusia dan Amerika Syarikat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.