nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penipuan SMS: Seorang lagi bekas pegawai telco direman

16 NOV: Seorang lagi bekas pegawai syarikat telekomunikasi ditahan reman selama empat hari bermula hari ini, bagi membantu siasatan kes rasuah membabitkan sindiket penipuan melalui sistem pesanan ringkas (SMS) dipercayai sejak 2017 hingga kini.

Perintah reman itu dikeluarkan oleh Majistret Shah Wira Abdul Halim di Mahkamah Majistret Putrajaya bermula hari ini sehingga 19 November.

Menurut sumber, suspek berusia 45 tahun itu ditahan susulan penahanan reman 12 individu sebelum ini kerana disyaki terbabit dalam kes sama.

“Dia ditahan di Ibu Pejabat SPRM Putrajaya kira-kira jam 10.30 malam tadi selepas hadir memberikan keterangan.

“Suspek adalah bekas pegawai syarikat telekomunikasi dipercayai memberi dan menerima rasuah untuk tujuan mendapatkan maklumat data peribadi pelanggan yang menggunakan pelan prabayar,” katanya.

Sumber berkata, nombor telefon yang diperoleh itu ia akan digunakan oleh sindiket penipuan penyedia kandungan dengan mengenakan bayaran langganan menerusi SMS tanpa pengetahuan dan persetujuan daripada pengguna.

“Kes akan disiasat mengikut Seksyen 16 Akta SPRM 2009,” katanya.

Sehingga kini, SPRM sudah menahan 13 individu bagi membantu siasatan termasuk tiga pengarah syarikat yang mana dua daripadanya bergelar ‘Datuk’ kerana disyaki memberi rasuah berjumlah jutaan ringgit kepada pegawai syarikat telekomunikasi untuk mendapatkan nombor telefon pelanggan bagi tujuan penipuan berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.