nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan anjur aktiviti hiburan semasa COVID-19

16 NOV: Semua pihak diminta supaya menghentikan serta-merta penganjuran pelbagai aktiviti hiburan yang melalaikan dan boleh menimbulkan kemurkaan Allah SWT ketika negara diancam pandemik COVID-19.

Ahli Parlimen PAS Kuala Krai, Abdul Latiff Abdul Rahman menegaskan, langkah berkenaan perlu berikutan sudah hampir setahun rakyat Malaysia diuji dengan penularan pandemik COVID-19 sehingga memaksa orang ramai menjalani kehidupan dalam normal baharu.

Beliau berkata bagi memastikan kita dapat memutuskan rantai pandemik COVID-19 maka pelbagai prosedur operasi standard (SOP) diperkenalkan.

ABDUL LATIFF ABDUL RAHMAN
ABDUL LATIFF ABDUL RAHMAN

“Ini semua kuasa Allah, maka azimat paling mujarab, selain mematuhi SOP adalah dengan kembali kepada Allah, jauhkan diri daripada segala maksiat sama ada secara individu atau berkumpulan dan berkerajaan yang tentunya akan melambatkan musibah ini diangkat.

“Bahkan perbuatan maksiat sedemikian akan terus mengundang kemurkaan Allah SWT. Justeru, saya menyarahkan supaya kita menghentikan segera acara hiburan menyalahi syariat apatah lagi kita berada dalam bulan Rabiulawal di mana umat Islam masih menyambut hari kelahiran Nabi Muhammad SAW.

“Ini adalah tidak sesuai dan keterlaluan.. Di samping itu juga program sebegitu sangat tidak relevan di saat rakyat sedang menderita hilang punca pendapatan dan pekerjaan,” katanya ketika membahaskan Rang Undang-Undang Perbekalan 2021 (Belanjawan 2021) peringkat dasar dalam sidang Dewan Rakyat, hari ino.

Mengulas lanjut, Abdul Latiff yang juga Yang Dipertua PAS Kuala Krai, berkata tindakan penganjur yang tetap meneruskan program hiburan berkenaan menggambarkan mereka tidak peka terhadap sensitiviti masyarakat dan penderitaan rakyat yang kini dihimpit masalah pendemik COVID-19 sekarang.

Dalam pada itu, beliau juga mengutuk keras tindakan Presiden Perancis, Emmanuel Macron, yang menghina Islam dan menggambarkan perasaan ‘Islamofobia’ masih menebal dalam dirinya di saat Islam semakin diterima dengan baik di serata dunia.

“Pada masa sama, sebagai orang Islam kita akan terus mempertahankan Rasulullah SAW dengan mengamalkan amalan dan sunnah baginda sebagai tanda kita sayang dan cinta kepadanya,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.