nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

660 kes baru, turun hampir separuh

18 NOV: Penularan baru COVID-19 mencatatkan penurunan hampir separuh apabila 660 kes dilaporkan hari ini berbanding 1,210 kes semalam.

Penurunan tersebut berlaku apabila kesemua negeri-negeri yang mencatatkan jumlah kes yang tinggi sebelum ini menunjukkan penularan yang lebih rendah.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, Sabah masih mencatatkan bilangan kes tertinggi dengan 387 penularan.

Menurut beliau, ini diikuti Selangor dengan 141 kes manakala Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan mencatatkan penurunan dengan masing-masing sebanyak 31 kes.

“Jumlah kes positif COVID-19 yang dikesan di Malaysia kini berjumlah 50,390 kes manakala kes aktif dengan kebolehjangkitan virus itu berjumlah 12,814 kes dan mereka telah diasing untuk rawatan.

“Daripada jumlah itu, 103 individu positif COVID-19 dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) dengan 41 daripadanya memerlukan alat bantuan pernafasan,” katanya dalam sidang akhbar di Putrajaya hari ini.

Sementara itu, Noor Hisham berkata, jumlah kematian bertambah sebanyak empat kes hari ini menjadikan jumlah keseluruhannya sebanyak 322 kes.

Katanya, dua daripada kes kematian hari ini dilaporkan di Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh dengan kedua-duanya adalah wanita berusia 80 dan 76 tahun.

“Dua lagi kes adalah di Hospital Duchess of Kent, Sandakan. Satu kes melibatkan pesakit lelaki berusia 59 tahun manakala kes kedua pesakit wanita berusia 62 tahun,” jelasnya.

Tambah Noor Hisham, daripada 660 kes baru hari ini, empat daripadanya adalah penularan dari luar negara.

Katanya, Perlis, Pahang dan Terengganu mencatatkan sifar kes baru COVID-19 hari ini.

“Negeri lain yang turut melaporkan kes hari ini ialah Pulau Pinang dengan 16 kes, Perak (16), Labuan (13), Kedah (11), Melaka (4), Kelantan 93), Johor (3) dan Sarawak (3),” ujarnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.