nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPB mungkin tamat lebih awal

18 NOV: Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang dilaksanakan di seluruh negara kecuali Perlis, Kelantan, Pahang dan Sarawak mungkin ditamatkan lebih awal jika penilaian Kementerian Kesihatan mendapati adalah selamat untuk berbuat demikian.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, Kementerian Kesihatan sedang melakukan penilaian risiko di negeri-negeri terbabit menjelang dua minggu pelaksanaan PKPB yang bermula 9 November lalu.

Menurut beliau, penilaian itu antaranya melihat dari segi penurunan jumlah kes positif COVID-19 di negeri-negeri terbabit.

ismail sabri
ISMAIL SABRI YAAKOB

“Kementerian Kesihatan akan bentang pada sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) Jumaat ini.

“Kalau tak ada peningkatan kes, pandangan daripada Kementerian Kesihatan tempat tu sudah pun selamat, boleh dianggap sebagai negeri hijau makan mungkin tamat PKPB lebih awal,” katanya dalam sidang media, hari ini.

Ismail Sabri menambah, sekiranya PKPB ditamatkan lebih awal, tumpuan akan diberi terhadap lokaliti tertentu sahaja.

Sebanyak 10 negeri dikenakan PKPB mulai 9 November hingga 6 Disember berikutan peningkatan mendadak kes positif COVID-19.

Sementara itu, beliau memberitahu, Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) akan dikuatkuasakan di Zon B dan Zon C Taman Meru 2C di Ipoh selama 14 hari mulai 20 November hingga 3 Disember ini.

PKPD turut dilaksanakan di Kampung Nahaba dan Kampung Tegudon di Kota Belud sepanjang tempoh yang sama.

Dalam pada itu, Ismail Sabri berkata, PKPD di Penjara Seberang Perai dan Kuarters Perumahannya yang sepatutnya berakhir hari ini dilanjutkan sehingga 2 Disember.

Manakala, PKPD di Pusat Tahanan Sementara (PTS) Tawau, Penjara Sandakan dan Kuarters Penjara Taman Wira, Sandakan yang dijadualkan berakhir esok dilanjutkan sehingga 3 Disember. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.