nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taufan Iota: Lebih 30 mangsa terkorban

19 NOV: Taufan Iota menyebabkan lebih 30 mangsa terkorban sejak ia melanda beberapa negara di Amerika Tengah dalam masa 24 jam lalu.

Memetik laporan AFP, bencana alam itu turut menyebabkan ribuan penduduk hilang tempat tinggal serta mengakibatkan tanah runtuh dan kemusnahan kemudahan awam.

Taufan kategori lima yang mula melanda Nicaragua Isnin lalu sebelum ia reda di El Salvador.

Dua minggu lalu, rantau tersebut dilanda Taufan Eta.

Pusat Taufan Kebangsaan (NHC) Amerika Syarikat (AS) mengeluarkan amaran banjir kilat yang mengancam nyawa di beberapa negara ekoran Taufan Iota.

“Banjir dan tanah runtuh berlaku di Honduras, Nicaragua dan Guatemala dan diburukkan lagi dengan faktor tanah yang lembap,” kata NHC.

Seperti yang dilaporkan pihak berkuasa, setakat ini Nicaragua merekodkan kematian tertinggi akibat Taufan Iota iaitu 18 orang termasuk dua kanak-kanak.

Mayat tiga mangsa ditemui dalam kejadian tanah runtuh dekat bahagian utara Matagalpa dan tiga lagi maut akibat banjir di barat Carazo.

Lima daripada 14 mangsa yang mati di Honduras membabitkan lima beranak selepas rumah mereka ditimpa tanah runtuh di El Trapiche.

Dua lagi maut di beberapa kawasan dekat kepulauan Caribbean seperti di San Andres, Providencia dan Santa Catalina termasuk seorang wanita orang asli Ngabe Bugle di Panama.

Ahli meteorologi dari Kementerian Alam Sekitar El Salvador, Roberto Gonzalez berkata, Taufan Iota bertiup dengan kelajuan sehingga 65 kilometer sejam ketika bergerak ke arah barat negara itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.