nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BNM lancar jualan syiling peringatan APEC 2020

21 NOV: Bank Negara Malaysia (BNM) mengumumkan pengeluaran duit syiling peringatan bersempena dengan Persidangan Kerjasama Ekonomi Asia-Pasifik 2020 di Malaysia (APEC 2020).

Menurut bank pusat itu, duit syiling peringatan itu dilancarkan bersempena dengan Mesyuarat Ketua-ketua Negara APEC semalam.

“Duit syiling peringatan ini ditempa dengan dua teknik permukaan yang berbeza dengan menggunakan teknologi laser canggih dan digital frosting untuk mencipta kesan pelangi.

“Reka bentuk ini merupakan pengeluaran yang pertama seumpama itu,” kata BNM dalam satu kenyataan, hari ini.

Duit syiling perak berwarna dengan ketulenan 99.9 dan berat 31.1 gram mempunyai nilai muka RM10 dan dijual pada harga RM253 sekeping.

Sebanyak 1,000 keping syiling tersebut telah ditempa.

Sementara itu, duit syiling peringatan emas Nordic Brilliant Uncirculated dalam kemasan tanpa kilat diperbuat menggunakan tembaga dan berat setiap keping adalah 8.5 gram.

Nilai muka duit syiling itu adalah RM1 dan akan dijual pada harga RM13.20 sekeping manakala sebanyak 15,000 keping telah ditempa.

Syiling turut dijual dalam set perak pruf dan emas Nordic pruf pada harga RM308 dan hanya 250 set yang dijual.

“Bagi memberi peluang yang sama rata kepada orang ramai untuk membeli duit syiling edisi terhad ini, setiap pembeli dihadkan membeli hanya satu set dua dalam satu, satu duit syiling perak berwarna (pruf), dan maksimum sehingga lima duit syiling emas Nordic (B.U).

“Sekiranya terdapat tempahan yang berlebihan, cabutan akan dibuat bagi menentukan tempahan yang berjaya. Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan, pembayaran dan pengambilan, satu pengumuman akan dibuat dalam masa terdekat,” jelas BNM. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.