nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Aplikasi i-Sinar KWSP tidak pernah wujud

27 NOV: Baru sahaja sehari pelaksanaan Program i-Sinar Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) diumumkan, sudah ada pihak tidak bertanggungjawab mengambil kesempatan atas kesulitan ramai dengan menawarkan pelbagai aplikasi atas talian pengeluaran wang akaun KWSP.

Justeru itu, KWSP dalam satu kenyataan berkata agensi itu tidak pernah melantik pihak ketiga untuk menguruskan pengeluaran KWSP bagi pihak pencarum dan tidak pernah mewujudkan aplikasi berkenaan program i-sinar.

“Pihak yang tidak bertanggungjawab sudah mula membangunkan aplikasi untuk mengambil kesempatan ke atas ahli yang ingin tahu tentang pengeluaran i-Sinar.

“Jangan terpedaya! Buat masa ini, tiada aplikasi yang telah dibangunkan untuk meminta maklumat ahli berkenaan permohonan i-sinar,”katanya.

Menerusi kenyataan sama, KWSP memaklumkan orang ramai yang ingin mengetahui maklumat lanjut, boleh mendapatkan rujukan info yang sahih hanya dari media sosial dan laman web rasmi KWSP.

“Muat turun serta daftar aplikasi i-akuan KWSP dan lakukan semakan serta transaksi secara dalam talian melaluinya,” katanya.

Terdahulu, Ahli KWSP yang memenuhi kriteria kelayakan boleh memohon program i-Sinar bermula pertengahan bulan depan.

KWSP dalam satu kenyataan semalam menyatakan, pembayaran pertama akan bermula sebulan selepas permohonan diluluskan.

KWSP akan mengumumkan perincian i-Sinar pada awal minggu hadapan, berikutan pengumuman Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz pada sesi ucapan penggulungan Belanjawan 2021 semalam

Tengku Zafrul ketika menggulung perbahasan Belanjawan 2021 petang mengumumkan program i-Sinar diperluaskan dan jumlah pengeluaran maksimum meningkat kepada RM10,000 bagi mereka yang mempunyai RM90,000 dan ke bawah dalam Akaun 1.

Sebelum ini diumumkan, ahli boleh membuat pengeluaran sehingga RM60,000 sekiranya mempunyai baki simpanan lebih daripada RM90,000 dalam Akaun 1.– Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.