nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rekalibrasi PATI: Kerajaan tak lantik pihak ketiga

27 NOV: Kerajaan tidak pernah melantik pihak ketiga atau mana-mana vendor untuk mengurus Program Rekalibrasi Tenaga Kerja dan Program Rekalibrasi Pulang di bawah Pelan Rekalibrasi Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) yang dilaksanakan bermula pada 16 November 2020.

Kementerian Sumber Manusia (KSM) dalam kenyataan media hari ini berkata, pemantauan dilakukan dari semasa ke semasa bagi memastikan pelaksanaan tersebut tidak dieksploitasi oleh mana-mana pihak yang tidak bertanggungjawab.

“Kementerian memandang serius perkara ini dan akan menjalankan siasatan terperinci ke atas pihak yang mengambil kesempatan terhadap pelaksanaan Pelan Rekalibrasi PATI bagi mengelakkan berlakunya manipulasi terhadap majikan atau PATI yang terlibat.

“Tindakan undang,-undang di bawah Seksyen 7, Akta Agensi Pekerjaan Swasta 1981 (Akta 246) yang mana jika disabit kesalahan boleh didenda tidak melebihi RM200,000 atau penjara tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya sekali,” katanya.

Dalam pada itu, KSM memaklumkan program tersebut merupakan kerjasama antara dua kementerian iaitu Kementerian Sumber Manusia (KSM) melalui Jabatan Tenaga Kerja Semenanjung Malaysia (JTKSM) dan Kementerian Dalam Negeri (KDN) melalui Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) yang telah bermula 16 November 2020.

“Sejak program tersebut bermula, KSM yang bertanggungjawab untuk meluluskan kuota kelayakan telah menerima sebanyak 113 permohonan majikan yang melibatkan sebanyak 17,292 permohonan kuota untuk menggajikan pekerja asing,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.