nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiga ditahan ugut pegawai kastam

27 NOV: Pesuruhjaya Polis Sarawak Datuk Aidi Ismail, mengesahkan penahanan tiga lelaki bagi membantu siasatan kes ugutan terhadap seorang pegawai kanan kastam yang menerima dua butir peluru hidup, di Kuching, semalam.

Menurut Aidi, ketiga-tiga suspek yang berumur antara 35 hingga 39 tahun itu ditahan susulan laporan polis yang dibuat pegawai kastam berkenaan yang mendakwa menerima peluru hidup dalam satu bungkusan.

Beliau berkata suspek juga dikatakan turut mengirim nota berunsur ugutan, berbunyi “got two bullets, one long one short, which one you want” di kediamannya di Jalan Matang, Kuching, semalam.

“Motif kejadian dipercayai ada kaitan dengan operasi khas yang dijalankan oleh bahagian penguatkuasaan Kastam Kuching di satu daerah di Sarawak pada awal November dan operasi tersebut diketuai oleh pegawai kanan kastam berkenaan,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Berikutan itu Aidi memohon kepada orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat mengenai individu dikehendaki itu supaya menyalurkan maklumat kepada Pegawai Penyiasat Insp Ramli Husin di talian 013-8968963 atau berhubung terus dengan mana-mana balai polis terdekat.

“Polis sudah membuka dua kertas siasatan di bawah Seksyen 507 Kanun Keseksaan, iaitu kesalahan menakutkan secara jenayah dengan jalan perhubungan sembunyi nama yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga tujuh tahun,” tambahnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.