nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rapatkan hubungan kekeluargaan MN, PN Perak

5 DIS: Pemuda UMNO Perak menyeru semua pihak dalam Muafakat Nasional (MN) dan Perikatan Nasional (PN) di negeri itu untuk merapatkan hubungan kekeluargaan yang telah dibina sebelum ini.

Ketuanya, Mohd Ariff Abdul Majid berkata, pada masa yang sama, pihaknya akan terus konsisten mendukung permuafakatan dalam kalangan parti-parti politik yang istiqamah dengan agenda perjuangan memartabatkan agama, bangsa dan tanah air.

Menurut beliau, Pemuda UMNO Perak yakin bahawa pertukaran Menteri Besar Perak tidak sama sekali akan mengubah status kerajaan negeri Perak yang masih utuh dan kekal padu berteraskan kerjasama parti-parti dalam MN dan PN.

“Justeru, Pemuda UMNO Perak mengajak seluruh rakyat memberi kepercayaan dan dukungan penuh kepada kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak.

“Bagi mempertimbangan dengan penuh kebijaksanaan baginda untuk memilih Menteri Besar Perak yang baharu sepertimana termaktub dalam Undang-undang Tubuh Negeri Perak,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Beliau mengulas tentang keputusan undi percaya terhadap Menteri Besar Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu dalam sidang DUN Perak, semalam yang menyaksikan majoriti ADUN di negeri itu hilang kepercayaan terhadapnya.

Keputusan undi belah bahagi yang dijalankan mendapati sebanyak 48 ADUN tidak bersetuju berbanding 10 bersetuju manakala 1 undi rosak.

Dalam pada itu, Mohd Ariff memberitahu, Pemuda UMNO akan menumpahkan sepenuh taat setia dan akan sentiasa akur dengan apa jua keputusan yang bakal dibuat oleh SultanPerak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah berkaitan perlantikan jawaran Menteri Besar yang baharu.

“Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Perak juga ingin merakamkan penghargaan kepada Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu, atas khidmat beliau selama menjawat jawatan selaku Menteri Besar,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.