nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MB: Siapa yang dapat sokongan majoriti ADUN

6 DIS: Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah, hanya akan memberi perkenan pelantikan Menteri Besar Perak yang baharu setelah baginda diyakinkan calon tersebut mempunyai sokongan majoriti Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN).

Ahli Dewan Negara Perak, Datuk Seri Mohd. Annuar Zaini berkata, sejak dua hari lalu, baginda telah menerima menghadap beberapa pemimpin tertinggi parti bagi menyembah maklum perkembangan terkini parti masing-masing.

Datuk Seri Mohd Annuar Zaini

“Hari ini, Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi turut diperkenan Sultan Nazrin untuk menghadap baginda di Istana Kinta yang mana beliau telah menyembah maklum perkembangan terkini dari sudut UMNO dan rumusan yang dicapai dalam menyuarat khas perhubungan UMNO semalam.

“Peranan baginda sultan (memperkenankan pelantikan Menteri Besar) hanya setelah diyakinkan calon yang dipersembahkan itu mempunyai sokongan majoriti mudah.

“Pihak istana juga bersedia untuk diyakinkan sudah ada calon untuk mengangkat sumpah jawatan Menteri Besar Perak yang baharu,” katanya ketika ditemui pemberita di pekarangan Istana Kinta, Ipoh, Perak, hari ini.

Menurut Mohd. Annuar, selepas Ahmad Zahid, tiada mana-mana pihak yang memohon untuk menghadap baginda.

“Setakat ini tiada, namun saya tidak boleh ulas kerana dinamik (keadaan politik). Jika ada saya akan maklumkan kepada media,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.