nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Undian belanjawan, DUN Johor pula jadi tumpuan

6 DIS: Dengan perbezaan kecil jumlah kerusi antara Perikatan Nasional (PN) dan Pakatan Harapan, hari terakhir Sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Johor hari ini menjadi tumpuan ramai.

Apatah lagi hari ini juga menyaksikan proses undian Belanjawan Johor 2021 selain pelbagai spekulasi timbul ketika ini selepas apa yang berlaku di DUN Perak Jumaat lalu.

Sidang hari terakhir DUN Johor hari ini juga dihadiri Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Ketibaan Muhyiddin di Bangunan Sultan Ismail, hari ini kira-kira jam 11.20 pagi diiringi Menteri Besar Johor, Datuk Hasni Mohammad.

Muhyiddin yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gambir duduk di barisan sama dengan dua bekas Menteri Besar, iaitu ADUN Bersatu-Kempas, Datuk Osman Sapian dan ADUN Bersatu-Bukit Gambir, Datuk Dr Sahruddin Jamal.

Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) itu pernah menjadi Menteri Besar Johor ke-13 pada 1986 hingga 1995 selepas memenangi kerusi DUN Bukit Serampang.

Hari terakhir sidang DUN Johor hari ini menjadi perhatian susulan perkembangan di DUN Perak dengan wakil-wakil PH Johor turut menghangatkan suasana dengan pelbagai komen politik.

Pada Jumaat lalu, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu yang juga Timbalan Presiden Bersatu gagal memperoleh sokongan majoriti setelah usul undi percaya sebagai Menteri Besar Perak dikemukakan.

Kedudukan Hasni sebagai Menteri Besar Johor sama ada kekal atau tergugat akan ditentukan menerusi pengundian Belanjawan Johor 2021 yang bakal berlangsung pada Sidang DUN Johor hari ini.

DUN Johor yang memiliki 56 kerusi dengan UMNO dan DAP masing-masing mempunyai 14 kerusi, Bersatu (12), MIC (dua), PAS (satu), Amanah (9) dan PKR (empat).

Pihak kerajaan negeri Perikatan Nasional (PN) memiliki 29 kerusi, manakala blok pembangkang dengan 27 kerusi DUN.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.