nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10 kementerian diberi penarafan lima bintang AKKP 2019

10 Dis : Anugerah Khas Keselamatan Perlindungan (AKKP) Peringkat Kebangsaan Tahun 2019 memberikan penarafan lima bintang yang merupakan tahap tertinggi kepada 10 kementerian dalam majlis AKPP yang berlangsung semalam.

10 kementerian tersebut adalah Jabatan Perdana Menteri (JPM); Kementerian Wilayah Persekutuan; Kementerian Pendidikan; Kementerian Kesihatan; Kementerian Pelancongan Seni dan Budaya; Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan; Kementerian Kewangan; Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat; Kementerian Kerja Raya dan Kementerian Dalam Negeri.

“Ia mencerminkan kementerian terbabit telah melaksana keberkesanan tadbir urus, akauntabiliti Ketua Jabatan dan Pegawai Keselamatan Jabatan serta keterangkuman pembudayaan keselamatan perlindungan di segenap lapisan pegawai dan kakitangan awam,” menurut JPM dalam satu kenyataan hari ini.

Selain itu, JPM turut memaklumkan 63 jabatan dan agensi kerajaan peringkat Persekutuan dan negeri juga tersenarai sebagai penerima anugerah Cemerlang (Lima Bintang) dalam anugerah tersebut.

“Usaha memperkasakan tadbir urus keselamatan perlindungan hendaklah diteruskan dan ia perlu dijadikan agenda utama setiap jabatan kerajaan ke arah untuk memastikan kerahsiaan maklumat dan aset kerajaan dilindungi setiap masa,” katanya.

Program AKKP dilaksanakan oleh Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia (CGSO), JPM secara dwitahunan adalah selari dengan hasrat kerajaan dalam usaha untuk menyediakan persekitaran kerja yang kondusif dan terjamin aspek keselamatannya pada setiap masa.

Menurut kenyataan itu, inisiatif ini bukan sahaja akan menyemarakkan pembudayaan keselamatan perlindungan dalam kalangan pegawai awam malah menggalakkan persaingan sihat antara jabatan kerajaan dalam mengekalkan pengiktirafan sedia ada ataupun melipatgandakan usaha bagi yang belum memperolehi pengiktirafan tahap Cemerlang (Lima Bintang),”

Kenyataan itu turut menjelaskan bahawa CGSO melaksanakan program Inspektorat Keselamatan Perlindungan secara komprehensif di seluruh negara bagi memastikan langkah kawalan keselamatan dilaksanakan secara holistik.

Tumpuan pelaksanaan Inspektorat adalah meliputi empat elemen utama keselamatan perlindungan iaitu keselamatan umum, fizikal, dokumen dan peribadi bagi memberi pengiktirafan terhadap tadbir urus keselamatan perlindungan terbaik dalam kalangan jabatan kerajaan, katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.