nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan terpedaya dengan emel, surat atau mesej palsu -MCMC

KUALA LUMPUR, 12 Dis – Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC) mengingatkan orang ramai agar sentiasa berwaspada dan tidak terpedaya dengan tindakan pihak tertentu yang menyebarkan emel, surat atau mesej yang tidak dapat dipastikan kesahihannya.

Ini berikutan tularnya surat palsu yang menggunakan kepala surat MCMC Pulau Pinang berhubung maklum balas khidmat sokongan pengguna mengenai laman sesawang yang mengalami sekatan akses.

MCMC berkata, surat itu adalah palsu, dan disebarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

“MCMC tidak pernah mengeluarkan surat sedemikian kepada orang ramai. Oleh itu, orang ramai diingatkan untuk sentiasa berwaspada dan tidak mudah terpedaya dengan tindakan oleh pihak tertentu yang menyebarkan surat, emel, mahupun mesej yang tidak ditentukan kesahihannya.

“Pada masa yang sama, elak daripada membalas mesej serta klik pada pautan dalam surat berkenaan,” jelas MCMC menerusi satu kenyataan hari ini.

Sehubungan itu, orang ramai diminta untuk melaporkan dengan segera, sekiranya terjumpa kandungan yang mencurigakan agar tindakan susulan boleh diambil oleh pihak berkuasa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.