nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peja nafi khabar angin dilantik sebagai Menteri

12 DIS: Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu, menafikan desas desus kononnya beliau bakal dilantik menjadi sebahagian anggota Kabinet dalam Kerajaan Parikatan Nasional (PN) selepas tidak lagi memegang jawatan Menteri Besar Perak.

Berikutan itu, Ahmad Faizal menegaskan beliau akan memberikan sepenuh perhatian kepada tugasnya selaku Ahli Parlimen Tambun dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Chenderiang, Perak.

“Tidak ada (jawatan peringkat Kabinet), sekarang ini jawatan saya adalah Ahli Parlimen Tambun dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Chenderiang.

“Itu pun sudah cukup banyak tugas dan tidak cukup masa, kita hendak buat banyak perkara lain.. jadi, ‘I will focus on that’ (saya akan tumpu di situ),” katanya kepada pemberita di program ‘Hijaukan Bumi Kita’ anjuran Lion Club of Silver State di Padang Housing Trust, di sini, hari ini.

Ahmad Faizal berkata demikian ketika ditanya pemberita mengenai kemungkinan beliau akan diangkat sebagai anggota Jemaah Menteri di peringkat Kerajaan Persekutuan selepas tidak lagi menjadi Menteri Besar Perak.

Media minggu lalu, Ahmad Faizal meletak jawatan sebagai Menteri Besar Perak ke-13 bersama-sama seluruh barisan EXCOnya.

Ini susulan Ahmad Faizal gagal memperoleh sokongan dalam usul undi percaya ahli Dewan terhadap Menteri Besar dalam persidangan DUN pada Jumaat.

Dalam pada itu Ahmad Faizal juga mengesahkan bahawa beliau sudah mengadakan perbincangan dengan Menteri Besar Perak, Datuk Saarani Mohamad mengenai siapakan ADUN Bersatu yang akan dicalonkan sebagai Exco Kerajaan Negeri.

“Kita dah bincangkan dengan Menteri Besar dan saya percaya beliau akan membawa nama-nama ini untuk disembah cadangkan kepada Tuanku (Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah. Kita cadangkan beberapa nama dan kita harapkan yang terbaik,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.