nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPWKM tawar 8,000 jawatan kontrak mulai tahun depan

12 Dis – Sebanyak 8,000 perjawatan kontrak akan ditawarkan untuk Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) oleh Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) bermula pada tahun depan.

Menterinya Datuk Seri Rina Mohd Harun berkata, penambahan jawatan kontrak ini selaras dengan penstrukturan semula JKM bertujuan meringankan beban kakitangan sedia ada bagi dan memastikan perkhidmatan kepada rakyat dapat diperkasakan.

“Sebagai permulaan, kementerian akan akan menambah jumlah kakitangan kontrak JKM mulai tahun depan.

“Sekaligus ia dapat memberi peluang kepada mereka yang memerlukan pekerjaan ketika berhadapan situasi getir pandemik COVID-19,” katanya kepada pemberita ketika program penyerahan sumbangan kepada 30 mangsa banjir kilat di Kampung Datuk Keramat, di sini.

Selain kakitangan kontrak, pihak kementerian turut bercadang menambah jumlah Pelindung Kanak-Kanak dan Pegawai Akhlak JKM bertujuan memastikan setiap pegawai menjalankan tugas spesifik dan tidak terbeban dengan tugasan, ujarnya.

Sementara itu, beliau amat mengalu-alukan penyertaan masyarakat berbilang kaum sebagai sukarelawan Yayasan Kebajikan Negara (YKN) yang terbuka kepada semua tanpa mengira latar belakang.

“Konsep ‘kita jaga kita’ bukan sahaja terpakai dalam pematuhan prosedur operasi standard (SOP) COVID-19 sahaja, tetapi ia juga terpakai dalam usaha kementerian untuk mensejahterakan masyarakat.

“Kita juga sedang merancang untuk mewujudkan pusat sehenti yang berperanan sebagai rumah perlindungan bagi golongan wanita di negara ini,”jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.