nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tindakan tegas jika salah guna lesen program WBB

12 Dis – Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa berkata, mana-mana peniaga yang didapati menyalahgunakan lesen program Wilayah Bebas Berniaga (WBB) akan dikenakan tindakan tegas.

Kata Annuar,tindakan tegas itu termasuklah tindakan menarik lesen dan nama mereka juga akan disenarai hitamkan oleh pihak DBKL.

“Pihak DBKL akan sentiasa memantau perkara ini bagi memastikan lesen berniaga yang diberikan itu benar-benar digunakan oleh warga tempatan dan bukannya warga asing.

“Pihak DBKL akan membuat siasatan terhadap penerima lesen untuk memastikan hanya warga tempatan yang memohon WBB dan tidak memohon lebih dari satu lesen WBB.” tegasnya.

Beliau berkata demikian selepas majlis penyampaian bantuan Covid19 di Kampung Tokong, Ketereh hari ini. Dalam majlis penyampaian tersebut, kira-kira 10 keluarga berbangsa Cina menerima bantuan berbentuk barangan asas.

Semetara itu, mengulas tentang program WBB, Annuar berkata setakat ini program WBB telah menerima 3,300 permohonan dari warga tempatan yang mahu membuka perniagaan di sekitar kawasan ibu kota.

“Rata-rata permohonan lesen datang dari mereka yang terjejas oleh pandemik COVID-19 termasuklah golongan muda dan daripada jumlah itu, kira-kira 1,700 permohonan sudahpun diluluskan dan hanya sebilangan kecil yang ditolak kerana memohon berniaga di kawasan yang tidak dibenarkan,”ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Annuar berkata Barisan Nasional (BN) dan Perikatan Nasional (PN) akan mengadakan pertemuan pada minggu depan bagi membincangkan beberapa perkara khususnya pembahagian kerusi pada pilihan raya umum akan datang.

Beliau yang juga Setiausaha Agung BN menjelaskan mesyuarat berkenaan yang akan diadakan di ibu negara, dijangka dihadiri pemimpin utama BN dan PN.

“Sudah sampai masanya soal pembahagian kerusi pada PRU akan datang untuk dibincangkan bersama dan minggu hadapan ia akan diadakan,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.