nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan tidak tergesa-gesa luluskan vaksin Covid19

12 DIS: Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Khairy Jamaluddin Abu Bakar, menegaskan kerajaan Malaysia tidak berdepan sebarang tekanan untuk meluluskan penggunaan vaksin COVID-19 secara tergesa-gesa.

Bagaimanapun, Khairy Jamaluddin Abu Bakar yang juga Ahli Parlimen Rembau , berkata, kerajaan akan membuat penilaian berdasarkan data ujian klinikal yang diperoleh oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

“Daripada data klinikal vaksin ini, ia akan dinilai secara bebas oleh Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA), KKM. Penilaian ini akan dibuat sebelum vaksin dilulus dan didaftar untuk digunakan,” katanya dalam ciapan terbaharu menerusi akaun Twitter rasminya.

Difahamkan, Khairy merujuk kepada kerajaan Amerika Syarikat (AS) yang meluluskan vaksin COVID-19, Pfizer-BioTecNTech semalam selepas desakan kuat oleh Presidennya, Donald Trump.

Trump turut dilaporkan berkongsi video di Twitter dengan menyifatkan berita itu sebagai ‘keajaiban perubatan’ dan percaya imunisasi pertama akan dilakukan dalam tempoh kurang 24 jam.

Terdahulu, AS meluluskan vaksin COVID019 Pfizer-BioTecNTech semalam, sekali gus memberi peluang kepada berjuta orang yang dijangkiti virus itu menerima suntikan.

Presiden Donald Trump segera berkongsi video di Twitter dengan menyifatkan berita itu sebagai ‘keajaiban perubatan’ dan percaya imunisasi pertama akan dilakukan dalam tempoh kurang 24 jam.

Terdahulu, Ketua Saintis Pentadbiran Makanan dan Perubatan AS, Denise Hinton, mengumumkan pada Jumaat lalu yang pihaknya meluluskan segera vaksin itu untuk digunakan di negara berkenaan.

“Saya mengizinkan penggunaan kecemasan Pfizer-BioNTech COVID-19, vaksin untuk pencegahan COVID-19,” katanya dalam sebuah surat kepada eksekutif Pfizer. – Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.