nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO tetap guna lambang BN dalam PRU 15

12 DIS: UMNO akan terus mengguna lambang Barisan Nasional (BN) dalam Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) akan datang, demikian kata Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri.

Menurutnya, biarpun PAS dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) mungkin akan bertanding atas tiket Perikatan Nasional (PN) namun UMNO tetap setia dengan lambang BN.

Selain itu, Ismail Sabri menegaskan UMNO
akan terus memperkukuh kerjasama politik dengan PAS dan BERSATU) bagi memastikan undi orang Melayu tidak berpecah pada PRU-15 nanti

Tambah beliau, ini kerana tiga parti Melayu itu sudah mencapai persetujuan untuk tidak bertembung sesama sendiri dalam PRU-15.

“Kita belajar dari pengalaman yang lalu, pertembungan tiga parti ini menyebabkan Pakatan Harapan (PH) memerintah dan mereka menunggu keadaan yang sama berlaku pada PRU-15.

“Untuk PRU akan datang, UMNO akan guna lambang Barisan Nasional (BN), manakala BERSATU dan PAS mungkin guna lambang Perikatan Nasional (PN), tetapi jika mereka bertanding di sesuatu kawasan, BN tidak akan bertanding di kawasan itu dan begitulah sebaliknya.

“Matlamat utama kita adalah mengelakkan pertembungan kerana tidak mahu undi Melayu berpecah,” katanya pada sidang media di Batalion Ke-5 Rejimen Sempadan, Kem Bukit Kayu Hitam, Kedah hari ini.

Mengulas lanjut, Ismail berkata, pihaknya sehingga kini masih belum selesai melakukan rundingan pembahagian kerusi untuk menghadapi PRU-15.

Katanya, sebarang masalah yang berbangkit selepas ini, UMNO akan sentiasa bersedia untuk berbincang bersama PAS dan BERSATU.

“Kita belum selesai berunding kerusi jadi adalah lebih baik untuk tunggu semuanya selesai terlebih dulu.

“Setakat ini, itulah persetujuan yang dicapai. Untuk masa depan pun, saya fikir takkan ada masalah yang timbul kerana apa jua perkara berbangkit, boleh dibawa berbincang dengan semua pihak,” katanya.

Terdahulu Ismail Sabri yang juga Menteri Kanan Pertahanan, melakukan lawatan kerja dan meninjau kawasan operasi Angkatan Tentera Malaysia (ATM) diiringi Panglima Tentera Darat, Tan Sri Zamrose Mohd Zain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.