nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Sabah jalin kerjasama dengan UPM bangunkan lembah tenusu

14 Dis – Timbalan Ketua Menteri Sabah, Datuk Dr Jeffrey Kitingan berkata, kerajaan negeri Sabah akan menjalinkan bekerjasama dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam usaha membantu mengkaji, merancang dan membangunkan lembah tenusu di Keningau.

Menurut beliau, perbincangan untuk mewujudkan pusat kemudahan lembah tenusu di Tambunan itu telah dibincangkan dalam pertemuan dua hala dengan universiti tersebut Khamis lepas.

“Tanah rizab di Tambunan itu berkeluasan 9,150 hektar tidak termasuk Bingkor dan Liawan dalam kawasan perbandaran Keningau.

“Lembah tenusu itu juga akan disokong oleh beberapa ladang satelit yang akan dibangunkan di rizab padang ragut berdekatan,’ katanya menerusi satu  kenyataan di sini hari ini.

Perbincangan yang pertama kali diadakan antara kerajaan Sabah dengan universiti itu bagaimanapun tidak menetapkan tarikh akhir mengenai bila laporan kajian itu akan disiapkan untuk penilaian.

Projek lembah tenusu di Sabah itu adalah satu daripada lima lembah tenusu di bawah Program Pembangunan Industri Tenusu Negara yang bertujuan memastikan kadar sara diri pengeluaran susu segar domestik menjelang 2025,ujarnya.

Kerajaan negeri Sabah menjalin kerjsama dengan UPM ekoran universiti terebut mempunyai kepakaran teknikal dalam membangunkan lembah tenusu menerusi Pusat Kecemerlangan Industri Tenusu.

“UPM juga terbukti telah berjaya mengusahakan ladang tenusu dan baru-baru ini merek abekerjasama dengan Farm Fresh Sdn Bhd untuk memperkukuhkan kapasiti pengeluaran tenusu domestik menerusi Pusat Kecemerlangan Industri (ICOE) Ladang Tenusu UPM-Farm Fresh,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.