nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayuan cukai RM1.69b Najib didengar 16 Jun 2021

16 DIS: Rayuan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berhubung pembayaran cukai berjumlah RM1.69 bilion kepada Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) di Mahkamah Rayuan akan didengar pada 16 Jun tahun depan.

Memetik laporan Bernama, peguam Muhammad Farhan Muhammad Shafee, yang mewakili Najib, 67, berkata, tarikh sama juga ditetapkan untuk mendengar rayuan anak Najib, Datuk Mohamad Nizar, 42, yang dikehendaki membayar cukai berjumlah RM13.16 juta kepada LHDN.

“Kedua-dua rayuan akan didengar di Mahkamah Rayuan sama,” katanya ketika dihubungi pemberita selepas pengurusan kes secara dalam talian (e-Review) di hadapan Timbalan Pendaftar Mohd Khairi Haron.

Sementara itu, Muhammad Farhan berkata, rayuan seorang lagi anak Ahli Parlimen Pekan itu, Datuk Mohd Nazifuddin, 37, yang dikehendaki membayar tunggakan cukai pendapatan berjumlah RM37.6 juta cukai kepada LHDN ditetapkan untuk pengurusan kes pada 4 Februari tahun depan bagi mengemas kini status alasan penghakiman oleh Mahkamah Tinggi.

Najib, Mohd Nazifuddin dan Mohamad Nizar perlu membayar cukai berkenaan kepada LHDN selepas Mahkamah Tinggi berasingan di Kuala Lumpur dan Shah Alam membenarkan permohonan LHDN untuk penghakiman terus terhadap mereka.

Penghakiman terus ialah apabila mahkamah memutuskan kes tertentu melalui hujahan tanpa mendengar keterangan saksi dalam perbicaraan.

Perintah terhadap Najib dan Mohd Nazifuddin dikeluarkan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur masing-masing pada 22 dan 6 Julai lalu manakala terhadap Mohamad Nizar oleh Mahkamah Tinggi Shah Alam pada 25 September.

Pada 25 Jun tahun lalu, kerajaan menerusi LHDN memfailkan saman terhadap Najib menuntut beliau membayar RM1.69 bilion bagi cukai pendapatan yang belum dibayar, kadar faedah lima peratus setahun dari tarikh penghakiman, kos dan relif lain yang difikirkan wajar oleh mahkamah.

LHDN, melalui kerajaan Malaysia juga memfailkan writ saman terhadap Mohd Nazifuddin pada 24 Julai tahun lalu, mendakwa Mohd Nazifuddin masih belum membayar cukai untuk tahun taksiran dari 2011 hingga 2017 berjumlah RM37,644,810.73 seperti yang dinyatakan melalui notis taksiran bertarikh 15 Mac 2019.

Saman sama turut difailkan terhadap Mohamad Nizar, menuntutnya membayar cukai berjumlah RM13,159,821.94 bagi tahun taksiran mulai 2011 hingga 2017.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.