nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sanusi nafi cadang nama stadium mini Ffira Mikah

16 DIS: Menteri Besar Kedah, Muhammad Sanusi Md Nor menafikan dakwaan pihak tertentu mengatakan beliau yang mencadangkan nama Ffira Mikah kepada stadium mini di Padang Terap yang tular di media sosial baru-baru ini.

Menurut Sanusi, biarpun isu nama tersebut menjadikan Padang Terap disebut-sebut seluruh negara, namun dakwaan yang mengaitkan beliau dengan nama stadium itu adalah tidak benar.

“Ada rahmat juga di sebalik nama itu, orang ramai mula cari di mana Padang Terap? Cuma saya sendiri terpalit apabila ada orang kaitkan kononnya saya yang cadangkan nama itu, tetapi itu tidak benar.

“Saya sendiri tidak bersetuju dengan nama itu, jadi saya serah kepada SUK untuk ambil tindakan sewajarnya kepada pegawai daerah terbabit sesuai dengan urusan pentadbiran,” katanya pada sidang media di Wisma Darul Aman di sini, hari ini.

Jelasnya lagi, kerajaan negeri mendapati nama Stadium Mini Ffira Mikah hanya dibincang di peringkat Majlis Daerah Padang Terap (MDPT) sehingga mencetuskan kontroversi kerana didakwa menggunakan nama terbalik Hakim Ariff.

Sanusi seterusnya berkata, proses menamakan jalan, bangunan atau stadium seharusnya dibawa ke peringkat pihak berkuasa tempatan (PBT) sebelum diluluskan Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (Exco).

“Sepatutnya PBT berkenaan mengangkat nama itu untuk dibincangkan pada mesyuarat Exco terlebih dulu, itu prosedur kita biasa lakukan untuk menamakan apa saja nama jalan, taman perumahan atau stadium di negeri ini,” ujarnya.

Mengulas lanjut berkenaan nama stadium mini itu, beliau berkata setakat tiada nama baharu dikemukakan MDPT untuk dibincangkan pada mesyuarat Exco bagi menggantikan nama Ffira Mikah.

“Hanya selepas Exco lulus boleh guna nama itu dan saya tidak fikir mereka akan guna balik nama Ffira Mikah kerana nama itu menyebabkan Padang Terap terkenal di seluruh dunia,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.