nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

3 Kluster Baharu di WP dan Sabah – KKM

17 DIS : Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) menerusi kenyataannya memaklumkan terdapat tiga (3) kluster baharu yang telah dikenal pasti pada hari ini iaitu Kluster Jalan Rusa, Kluster Tapak Bina Pasifik dan Kluster Maringkan melibatkan Kuala Lumpur dan negeri Sabah.

Menurut Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Noor Hisham Abdullah, Kluster Jalan Rusa melibatkan daerah Cheras di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

“Kes-kes bagi kluster ini telah dilaporkan positif COVID-19 melalui saringan komuniti di sebuah kawasan kediaman bermula awal Disember 2020. Sehingga 17 Disember 2020, sejumlah 1,267 individu telah disaring, di mana 129 kes telah dikesan positif COVID-19 dalam kluster ini.

“Kluster Tapak Bina Pasifik pula melibatkan daerah Lembah Pantai di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Sehingga 17 Disember 2020, sejumlah 159 individu telah disaring, di mana 17 kes telah dikesan positif COVID-19 dalam kluster ini,” ujarnya.

Manakala Kluster Maringkan menurut beliau, melibatkan daerah Telupid dan Ranau di Sabah.

“Kes indeks bagi kluster ini ialah berpunca kes ke-70580) yang telah dilaporkan positif COVID-19 pada 5 Disember 2020 melalui saringan individu bergejala. Sehingga 17 Disember 2020, sejumlah 93 individu telah disaring, di mana 11 kes telah dikesan positif COVID-19 dalam kluster ini,” katanya.

Sehubunga itu,  sehingga 17 Disember 2020, terdapat sebanyak 429 kluster telah dilaporkan termasuk tiga (3) kluster baharu pada hari ini.

Berkenaan dengan kluster yang ditamatkan, sebanyak 236 kluster termasuk enam  kluster  tamat pada hari ini iaitu Kluster Benteng PK, Kluster Kapas BJ, Kluster Garden, Kluster Bah Tropicana, Kluster Bah Bercham dan Kluster Mentari.

“Ini menjadikan jumlah kluster aktif yang dipantau adalah sebanyak 193 kluster. Daripada jumlah tersebut, sebanyak 41 kluster melaporkan pertambahan kes pada hari ini. Kluster-kluster yang melaporkan pertambahan kes baharu tertinggi adalah Kluster Penjara Jalan Harapan 98 kes, Kluster Jalan Rusa 57 kes, dan Kluster Bintang 50 kes,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.