nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

50 petugas HTAR disahkan positif Covid-19

17 DIS : Pengarah kesihatan Negeri Selangor, Datuk Dr Shaari Ngadiman mengesahkan seramai 50 petugas di Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR), Klang dijangkiti Covid-19 dan kini sedang mendapat rawatan di Hospital Sungai Buloh.

Menurut beliau, setakat ini siasatan oleh pasukan Jabatan Kesihatan Negeri Selangor (JKNS) dan HTAR tidak dapat mengenalpasti punca jangkitan petugas kesihatan berkenaan.

“Buat masa ini siasatan masih dijalankan sama ada ia berlaku sebelum pesakit dimasukkan ke dalam hospital ataupun semasa pesakit berada dalam tempoh inkubasi iaitu selama 14 hari.

“Kesemua kontak diambil swab ujian dan diletakkan di bawah Perintah Pengawasan dan Pemerhatian di Rumah (HSO), malah semua pesakit yang kontak kepada kes juga diambil swab ujian yang sama.

“Bagaimanapun, pengurusan rawatan pesakit di HTAR masih diteruskan dan berada dalam keadaan terkawal,” ujarnya.

Pihak hospital menurut beliau, sentiasa mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP), pemakaian alat pelindung diri (PPE), sentiasa berwaspada dan berhati-hati.

Shaari menasihatkan orang awam untuk tidak hadir ke hospital sekiranya tiada urusan penting.

“Kedudukan daerah Klang yang berada dalam zon merah serta peningkatan kes-kes Severe Acute Respiratory Infection (SARI) yang mendapat rawatan di HTAR mengakibatkan kebarangkalian peningkatan kes COVID-19.

“Justeru, orang awam juga diminta untuk tidak menularkan sebarang berita yang tidak sahih supaya tidak mencetuskan kebimbangan dan kekeliruan dalam kalangan masyarakat.

“Pihak JKNS akan sentiasa memastikan langkah pencegahan dan kawalan yang sewajarnya dilaksanakan secara berterusan dalam kalangan petugas kesihatan dan pesakit di kawasan hospital,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.