nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JKN Johor buka tiga lokasi rawat pesakit Covid-19

17 DIS : Tiga lagi lokasi dibuka oleh Jabatan Kesihatan Negeri Johor bagi merawat pesakit Covid-19 berisiko rendah di Johor ekoran peningkatan kes jangkitan tersebut dalam fasa gelombang ketiga.

Menurut Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan dan Alam Sekitar negeri R.Vidyananthan, tiga lokasi tersebut ialah Kompleks Sukan Hospital Permai, Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 (PKRC) Blok C, Institut Latihan Kementerian Kesihatan Malaysia (ILKKM) Johor Bahru

“Pengurusan dan perawatan klinikal pesakit COVID-19 di semua tiga lokasi iaitu PKRC Blok C ILKKM Johor Bahru, enam wad Hospital Permai dan Kompleks Sukan Hospital Permai, adalah di bawah pengurusan Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru secara amnya,” katanya menerusi satu kenyataan hari ini.

Kompleks Sukan Hospital Permai jelasnya, digunakan sebagai lokasi tambahan bagi menempatkan pesakit dengan bantuan 75 katil kanvas daripada Airport Disaster Unit Senai dan Jabatan Bomba dan Penyelamat Johor.

Kata beliau, setakat ini, kompleks yang mula menerima pesakit pada Isnin lepas itu mempunyai 58 pesakit COVID-19 yang dirujuk dari daerah lain.

“Sebelum ini, PKRC di Blok C ILKKM Johor Bahru pernah digunakan bagi menempatkan pesakit COVID-19 berisiko rendah tanpa gejala atau dengan gejala ringan semasa gelombang kedua bagi tempoh April hingga Jun lepas.

“Namun, PKRC itu diaktifkan semula penggunaanya mulai 4 Dis lepas dengan menempatkan pesakit COVID-19 tanpa gejala atau dengan gejala ringan sebelum dibenarkan pulang ke rumah atau daerah masing-masing selepas tamat tempoh kuarantin dan rawatan.

“PKRC Blok C ILKKM Johor Bahru mempunyai kapasiti maksima sebanyak 496 katil dan mula beroperasi pada 4 Dis dengan 146 katil dan kapasiti telah dipertingkat berdasarkan keperluan semasa,” ujarnya.

Tambahnya, pesakit yang dimasukkan ke pusat ini adalah pesakit COVID-19 yang dipindahkan dari Wad COVID Hospital Permai Johor Bahru dan Hospital Enche’ Besar Hajjah Khalsom, Kluang.

“Mulai 4 Dis hingga 15 Dis lepas, seramai 631 pesakit telah dimasukkan di pusat ini dengan 386 orang daripadanya telah dibenarkan pulang,” katanya dengan menambah enam wad khusus di Hospital Permai Johor Bahru pula berkapasiti terkini sebanyak 244 buah katil,”katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.