nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UAE mahu sumbang 500,000 dos vaksin COVID-19

17 DIS: Kerajaan Emiriah Arab Bersatu (UAE) berhasrat untuk menyumbang 500,000 dos vaksin COVID-19 kepada Malaysia bagi tujuan ujian klinikal fasa ketiga di negara ini.

Perkara itu adalah antara topik utama perbincangan antara Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Putera Mahkota Abu Dhabi, Sheikh Mohamed Zayed Al Nahyan dalam rangka lawatan khas baginda selama lima hari mulai hari ini ke Abu Dhabi.

Datuk Pengelola Bijaya Diraja, Datuk Indera Ahmad Fadil Shamsuddin dalam satu kenyataan menerusi laman Facebook Istana Negara berkata, lawatan khas berkenaan adalah atas jemputan Sheikh Mohamed Zayed Al Nahyan.

“Sumbangan vaksin COVID-19 dan lawatan khas ini mencerminkan hubungan dua hala yang kukuh dan erat yang telah terjalin di antara kedua-dua negara. Ia juga menunjukkan Malaysia dan UAE bersama berganding bahu dalam usaha memerangi wabak COVID-19 dan juga kerjasama pemulihan pasca COVID-19.

“Dalam pertemuan ini, Al-Sultan Abdullah turut akan berbincang mengenai usahausaha untuk memperkukuh dan meningkatkan lagi kerjasama serta hubungan dua hala Malaysia-UAE di dalam pelbagai sektor,” katanya.

Mengulas lanjut, Ahmad Fadil berkata Al-Sultan Abdullah dijadualkan berangkat menghadiri majlis Ramah Mesra Bersama Rakyat di mana Seri Paduka Baginda akan meluangkan masa menyantuni dan beramah mesra dengan diaspora Malaysia di UAE.

“Seri Paduka turut dijadualkan berangkat melawat Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) dan Pusat Vaksinasi COVID-19 Abu Dhabi dalam lawatan khas ini.

“Lawatan khas Seri Paduka ini berlandaskan pengendalian dan tatacara-tatacara prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh kerajaan Malaysia dan UAE, termasuk semua majlis yang dijadualkan untuk Baginda berangkat menghadiri di Abu Dhabi.

“Berdasarkan SOP yang telah ditetapkan, Al-Sultan Abdullah dan delegasi telah menjalani ujian saringan COVID-19 empat hari (96 jam) sebelum berangkat ke Abu Dhabi dan akan menjalani ujian yang sama sebaik sahaja mendarat tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Abu Dhabi,” katanya.

Tambah beliau, Al-Sultan Abdullah dan delegasi juga akan menjalani ujian-ujian saringan COVID-19 sebelum berangkat pulang dari Abu Dhabi dan sebaik sahaja mendarat tiba di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

“Al-Sultan Abdullah, kemudiannya, akan menjalani kuarantin diri di Istana Negara selama 10 hari seperti yang telah ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Manakala, delegasi pula akan menjalani kuarantin diri di lokasi yang akan ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

“Lawatan khas ini ialah lawatan ketiga Al-Sultan Abdullah ke Abu Dhabi sejak Seri Paduka dipilih sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-16 pada bulan Januari tahun lepas (2019).

“Lawatan pertama Seri Paduka Baginda ke Abu Dhabi merupakan lawatan khas selama tiga hari bermula pada 12 Jun 2019, diikuti dengan lawatan peribadi atas jemputan Sheikh Mohamed Zayed selama empat hari bermula pada 29 November 2019.

“Manakala, Sheikh Mohamed Zayed telah melakukan lawatan khas ke Malaysia atas jemputan Al-Sultan Abdullah bersempena dengan Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-16 pada 30 Julai, 2019,” katanya.

Pada tahun 2019, UAE merupakan rakan dagang dan sumber eksport serta import terbesar Malaysia di rantau Asia Barat dengan nilai dagangan dua hala berjumlah USD6.42 bilion. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.