nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

1,247 kes harian baharu, Selangor kekal tertinggi

25 DIS : Sebanyak 1,247 kes harian baharu telah dikesan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini, menjadikan jumlah kes positif COVID-19 di Malaysia sebanyak 101,565 kes, manakala, jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 pula adalah 18,576 kes.  

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr.Noor Hisham Abdullah berkata, daripada jumlah kes baharu berkenaan, terdapat dua kes import yang mendapat jangkitan dari luar negara manakala penularan COVID-19 dalam negara pula adalah sebanyak 1,245 kes.

“Selangor terus kekal sebagai negeri tertinggi merekodkan kes harian baharu iaitu sebanyak 461 kes hari ini. Ini diikuti oleh Sabah sebanyak 225 kes dan Johor sebanyak 205 kes.

“Sebanyak 211 kes yang dilaporkan pula adalah berkaitan kluster-kluster di lokap, depot tahanan imigresen dan penjara yang membabitkan Kluster Tembok Gajah  , Kluster Penjara Jalan Harapan, Kluster Tembok, dan Kluster Pompod,” ujarnya menerusi kenyataan media harian Covid-19 hari ini.

KKM juga memaklumkan bilangan kes sembuh COVID-19 adalah sebanyak 1,441 kes, menjadikan jumlah kumulatif kes sembuh sepenuhnya daripada COVID-19 adalah sebanyak 82,540 kes.  

“Sehingga kini, terdapat 108 kes positif COVID-19 yang sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), di mana 47 kes memerlukan bantuan pernafasan.

“Dukacita juga dimaklumkan terdapat pertambahan tiga kes kematian COVID-19 pada hari ini melibatkan dua kematian di Sabah dan satu di Selangor. Ini menjadikan jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia adalah sebanyak 449 kes,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.