nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hong Kong wajibkan kuarantin 3 minggu kepada pelancong

25 DIS : Kerajaan Hong Kong menambah tempoh kuaranti daripada dua minggu hari kepada tiga minggu buat semua pelancong antarabangsa yang datang ke negara itu bermula hari ini.

Langkah tersebut dibuat ekoran wujudnya varian baharu Covid-19 yang dilaporkan lebih tinggi kadar jangkitannya berbanding varian Covid-19 sebelum ini.

Sehubungan itu, pengunjung dari luar perlu menjalani kuarantin wajib di kemudahan hotel yang dikhaskan selama tiga minggu berbanding dua minggu sebelum ini.

Bagaimanapun, pengunjung yang tiba dari Tanah Besar China, Macau, Taiwan dikecualikan daripada peraturan sekatan lebih ketat itu.

Selain itu, Hong Kong turut mengumumkan larangan terhadap mana-mana pengunjung yang berada di Afrika Selatan dalam tempoh 21 hari lalu daripada memasuki negeri itu.

Varian baharu COVID-19 yang  dipercayai lebih tinggi kadar jangkitannya, merebak di Afrika Selatan menyebabkan beberapa negara lain menguatkuasakan larangan membabitkan pengunjung dari negara itu.

Penerbangan dari Britain turut dilarang di Hong Kong sejak selasa lalu susulan penemuan varian baharu COVID-19 di negara berkenaan.

Menurut pegawai kesihatan, dua penuntut yang kembali ke Hong Kong dari United Kingdom berkemungkinan besar dijangkiti varian baharu COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.