nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan main politik, fokus bantu rakyat – Bung Moktar

26 JAN : Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin mahu UMNO Sabah memberi fokus kepada masalah rakyat dan tidak mahu diheret dengan isu desakan supaya Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi meletak jawatan

Beliau yang merupakan Timbalan Ketua Menteri Sabah berpandangan, menyelesaikan masalah rakyat yang terkesan dengan COVID-19 dan banjir adalah lebih penting dan perlu diberi keutamaan berbanding bermain politik.

“Jangan dengar, itu semua khabar angin. Bab politik nanti kita cerita bila sampai masanya. Buat masa ini, kita perlu fokus untuk selesaikan masalah rakyat dahulu kerana rakyat sekarang ini sedang menderita,” ujarnya ringkas.

Beliau berkata demikian kepada pemberita hari ini selepas membuat tinjauan di Jalan Nangoh Paitan Kanibunan yang runtuh akibat hujan lebat pada 19 Jan lepas di Paitan dekat sini.

Ketua Bahagian UMNO Seremban Mustafa Salim semalam menafikan penglibatan bahagian itu terlibat dalam mencetak dan memasang kain rentang di Sikamat yang yang ditulis mendesak Ahmad Zahid meletak jawatan sebagai Presiden UMNO.

Sebelum itu, UMNO Bahagian Kuala Kangsar dan UMNO Bahagian Tanjung Malim  membuat laporan polis berhubung kain rentang mendesak Zahid Hamid meletak jawatan menggunakan nama dua bahagian berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.