nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Separuh golongan T20 guna wang i-Sinar beli emas, saham

4 FEB : Satu kajian yang dilakukan oleh Pusat Penyelidikan Undian (UCSI) mendapati hampir separuh daripada golongan T20 yang telah memohon atau merancang untuk memohon pengeluaran i-Sinar akan menggunakan wang tersebut untuk membuat pelaburan membeli emas dan saham.

Kata pusat penyelidikan itu di dalam satu kenyataan, kebanyakan mereka yang berbuat demikian adalah mereka dalam kategori umur 40 hingga 55 tahun.

Hasil kajian membabitkan 809 responden dari seluruh negara itu mendapati sebanyak 34.9 peratus menggunakan duit i-Sinar untuk tujuan tersebut merangkumi 47.7 peratus daripada pencarum T20, M40 (31.1 peratus) manakala B40 (35.3 peratus).

“Menariknya pelaburan menjadi satu daripada tujuan pengeluaran i-Sinar terutama golongan T20 meskipun dalam keadaan sukar dengan pandemik COVID-19, masih ada yang melihat peluang dan bertindak,” menurut pusat penyelidikan itu.

Daripada keseluruhan koresponden, hanya 48.6 peratus menggunakankan wang itu untuk kegunaan membeli makanan dan barangan dapur, menurut kenyataan itu.

Membayar balik pinjaman menjadi tujuan utama responden membuat pengeluaran i-Sinar bagi golongan B40 dan M40 yang berusia 26 hingga 55 tahun menurut kajian itu lagi.

Sehubungan itu, UCSI memaklumkan sudah tiba masanya untuk rakyat Malaysia melihat kembali sama ada mereka mempunyai komitmen yang tinggi dan cukup bersedia berdepan dengan masa-masa sukar seperti sekarang.

Daripada keseluruhan koresponden, hanya 48.6 peratus menggunakankan wang itu untuk kegunaan membeli makanan dan barangan dapur, menurut kenyataan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.