nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pembangkang Hilang Modal Asyik Desak Parlimen Bersidang

24 FEB: Wakil Pakatan Harapan (PH) dalam Jawatankuasa Khas Bebas Darurat yang menggesa persidangan Parlimen diadakan dalam masa terdekat walaupun perintah proklamasi darurat masih berkuatkuasa membuktikan pembangkang sudah hilang modal untuk memberikan tekanan kepada kerajaan pemerintah.

Pensyarah Sains Politik Universiti Teknologi Mara (UiTM) Raub, Muhammad Ariff Asyrul Adnan berkata, perkara itu tidak wajar dijadikan isu ketika semasa tempoh darurat ini dan mengharapkan agar semua Ahli Parlimen perlu mengutamakan rakyat berbanding isu lain.

“Mereka tidak mempunyai isu yang kuat untuk dijadikan modal bagi memberikan tekanan kepada kerajaan kerana kerap memainkan isu yang sama yang pada akhirnya isu ini akan lapok dan akan mewujudkan perseptif negatif kepada mereka bahawa pembangkang ini sudah tiada kerja lain uang kekurangan modal untuk dijadikan isu.

ARIFF

“Banyak lagi isu yang membangun dan mereka seharusnya berperanan lebih efektif supaya prestasi kerajaan kekal dalam keadaan baik dalam usaha menurunkan kes namun pembangkang masih lagi melihat (persidangan parlimen) ini isu politik yang perlu dibangkitkan,” katanya kepada PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, kenyataan itu dikeluarkan bersama oleh Ahli Parlimen Kulim Bandar Bharu, Saifuddin Nasution, Bekas Menteri Kesihatan yang juga Ahli Parlimen Kuala Selangor, Dr Dzulkefly Ahmad dan Ahli Parlimen Seremban, Loke Siew Fook.

Ahli Parlimen pembangkang itu dalam kenyataan bersama berkata Parlimen boleh diadakan tertakluk kepada SOP ditetapkan Kementerian Kesihatan (KKM) seperti dilaksanakan tahun lalu.

Mereka mendakwa kononnya keputusan untuk mengembalikan persidangan Parlimen juga akan memberikan keyakinan kepada dunia luar dan pelabur asing mengenai komitmen kerajaan terhadap sistem demokrasi berparlimen dan prinsip kedaulatan undang-undang.

Dalam pada itu, Muhammad Ariff memberitahu walaupun ada yang berpendapat ia bertentangan dengan prinsip demokrasi, keperluan tidak diadakan persidangan parlimen untuk menyelamatkan nyawa yang menjadi keutamaan kepada kerajaan.

“Kerajaan kena utamakan pandangan dan persepsi awam agar penurunan wabak COVID-19 dapat dilakukan. Kalau diadakan parlimen buat masa sekarang yang baiknya perbahasan dan perbincangan dapat dilakukan.

“Namun keburukan dia akan terdapat ahli-ahli parlimen yang tidak membahaskan isu-isu sedia ada yang berlaku sekarang. Takut diungkit benda lama bergaduh dan tak selesai masalah nanti. Kerajaan perlu pastikan semua perkara di peringkat nasional juga berada dalam keadaan baik,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.