nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Percepatkan proses penyaluran bantuan kepada rakyat – PM

1 MAC: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menaruh harapan tinggi supaya  semua penjawat awam memberi tumpuan kepada usaha membantu rakyat.

Berikutan itu, Muhyiddin menggesa penjawat awan supaya menjadikan usaha-usaha percepatkan proses penyampaian bantuan kepada rakyat sebagai keutamaan mereka ketika ini.

“Mereka tidak boleh tunggu lama-lama. Sehari lewat mungkin dapur mereka tidak berasap. Begitu juga permohonan-permohonan daripada peniaga, pengusaha dan pelabur.

“Permudahkan proses untuk mereka melabur, memula dan memulihkan perniagaan masing-masing,” katanya ketika berucap di Majlis Setahun Malaysia Prihatin sempena setahun Kerajaan Perikatan Nasional memerintah di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) sebentar tadi.

Mengulas lanjut, Muhyiddin berkata, untuk meningkatkan aspek governans, integriti dan anti-rasuah, kerajaan juga akan meneruskan pelaksanaan Pelan Anti Rasuah Nasional bagi mencapai hasrat negara yang berintegriti dan bebas rasuah.

Katanya, kejayaan demi kejayaan telah dicapai bersama meskipun tidak sedikit rintangan yang terpaksa diatasi.

“Seperti aur dengan tebing, kerajaan dan penjawat awam tidak mungkin dapat dipisahkan. Hubungan dan muafakat yang utuh antara kerajaan dan penjawat awam ibarat seikat bak sirih, serumpun bak serai.

“Bak kata pepatah, kepimpinan berkesan ibarat kayu besar di tengah padang, tempat bernaung kepanasan, tempat berlindung kehujanan.

“Pemimpin Kerajaan sama ada ahli politik mahu pun penjawat awam, wajiblah melindungi semua rakyat. Semuanya mesti dilayan dengan saksama dan dibela secara adil,” katanya.

Perdana Menteri berkata, beliau juga berharap syarikat berkaitan kerajaan dapat melaksanakan program tanggungjawab sosial korporat atau CSR untuk membantu masyarakat yang susah.

Beliau berkata, tindakan itu perlu kerana beliau menerima banyak permohonan daripada peniaga-peniaga yang memohon dikecualikan bayaran sewaan premis GLC yang mereka duduki untuk berniaga.

“Pertimbangkanlah permohonan-permohonan ini sebaik-baiknya. Banyak peniaga yang mengalami kerugian. Bantulah mereka untuk menyelamatkan perniagaan dan bangkit kembali,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.