nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Santhara ke New Zealand dapat kebenaran PM

1 MAC: Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr Santhara Kumar menafikan dakwaan beliau mengabaikan tugasnya sepanjang berada di New Zealand seperti didakwa sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)

Sebaliknya,  Santhara yang juga merupakan Ahli Parlimen Segamat berkata, beliau memohon cuti selama 55 hari bekerja dan pergi ke New Zealand selepas mendapat kelulusan Menteri Wilayah Persekutuan Annuar Musa dan Perdana Menteri Muhyiddin Yassin pada 18 Disember lalu, selain mematuhi prosedur ditetapkan Jabatan Imigresen (JIM).

“Tujuan saya keluar negara adalah bagi melawat anak-anak di New Zealand, khususnya anak yang sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang undang-undang.

“Sebagai bapa bertanggungjawab, saya perlu bertemu dengan anak berusia 9 tahun sepanjang cuti rehat itu setelah hampir setahun tidak berjumpa.

“Saya juga perlu melawat isteri yang mengalami masalah kesihatan. Sebagai tambahan, upacara anak saya berumur 9 tahun menerima Holy Communion tidak dapat dihadiri kerana sibuk dengan tugas sebagai timbalan menteri dan ahli parlimen,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Terdahulu, Ahli Parlimen Batu, P. Prabakaran meminta Santhara memberikan penjelasan mengenai laporan sebuah portal dalam talian yang mendakwa beliau berada di New Zealand bersama keluarga sejak Disember lalu.

Jika dakwaan itu benar, Prabakaran mendesak Santhara meletakkan jawatan sebagai ahli Parlimen Segamat serta memulangkan gaji dan elaun yang diterima sejak berada di sana.

Dalam pada itu, Santhara memberitahu, tugas dan tanggungjawabnya sebagai timbalan menteri Wilayah Persekutuan dan Ahli Parlimen Segamat sentiasa menjadi keutamaan bagi memastikan kebajikan rakyat terus terpelihara.

Menurutnya, beliau juga sentiasa dan pasti menghadiri persidangan Dewan Rakyat dengan rekod 100 peratus menghadiri persidangan setiap kali Parlimen bersidang.

“Saya juga menghadiri persidangan Dewan Negara untuk penggulungan perbahasan Rang Undang-Undang Perbekalan 2021 pada 22 Disember lalu.

“Setelah dilantik sebagai timbalan menteri Wilayah Persekutuan bermula pada 10 Mac 2020, saya tidak pernah memohon cuti rehat, tidak pernah bercuti pada hujung minggu atau cuti peristiwa mahupun cuti perayaan, atau mendapatkan cuti sakit sepanjang tempoh tersebut,” katanya.

Tambah beliau, ini bagi memastikan beliau dapat memberi khidmat terbaik kepada rakyat dalam mendepani setiap isu berkaitan pandemik Covid-19 dan isu lain sepanjang PKP dilaksanakan tahun lalu.

“Saya ke luar negara sebelum PKP diumumkan semula, iaitu setelah menghadiri semua sidang Parlimen di Dewan Rakyat dan Dewan Negara.

“Saya juga tidak keluar dan masuk (ulang alik) ke Malaysia seperti yang dinyatakan secara fitnah oleh Prabakaran,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.