nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS istiqamah perjuangkan perpaduan biarpun digelar pelacur

14 MAC: Biarpun pelbagai gelaran buruk diberikan termasuk terbaharu ‘pelacur politik’, namun PAS tetap istiqamah dan komited dalam perjuangannya untuk mengukuhkan perpaduan dan penyatuan ummah.

Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata, terpulang kepada rakyat untuk membuat penilaian masing-masing terhadap apa juga gelaran diberikan pemimpin politik tertentu kepada parti berkenaan.

Malah, Abdul Hadi menegaskan soal memupuk perpaduan ummah bukan hanya menjadi tanggungjawab PAS dan UMNO sahaja, malah semua pihak termasuk pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dan orang awam.

“Ikut suka orang nak bagi nama apa pun, kita tetap teruskan jalan kerja untuk menyatukan ummah. Tujuan kita menyatukan ummah, yang pertama orang Islam dan kedua pula manusia, jadi mana-mana yang ekstrem kita tolak,” katanya kepada pemberita selepas selesai menerima vaksin Covid-19 di Klinik Kesihatan Chendering di Marang, Terengganu hari ini.

Beliau diminta mengulas kenyataan Pengerusi Majlis Jemaah Penasihat UMNO, Tengku Razaleigh Hamzah yang melabelkan Pas sebagai pelacur politik yang perlu ditewaskan pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Setiausaha Agung Pas, Datuk Seri Takiyuddin Hassan pula berkata beliau tidak boleh memberikan atau mengeluarkan sebarang komen berhubung kenyataan Ahli Parlimen Gua Musang, Tengku Razaleigh Hamzah yang dilaporkan melabel PAS sebagai ‘pelacur’.

Ini kerana, Takiyuddin berkata “orang Pas” atau ahli-ahli parti berkenaan tidak memahami apa sebenarnya istilah “pelacur” seperti yang dilabel pemimpin veteran UMNO bekenaan.

“Kami orang Pas tidak faham apa itu pelacur, jadi saya tidak boleh komen, apa dia pelacur ini kita tidak faham,” katanya ketika ditemui media selepas merasmikan Program Malaysia Prihatin peringkat Negeri Kedah di Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Anak Bukit, Alor Setar, pada hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.