nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

500 kes sehari menjelang Mei, jika terus patuhi SOP-KKM

15 MAC : Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba berkata Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) menjangkakan jumlah kes harian baharu positif COVID-19 akan menurun hingga ke angka 500 kes sehari jika rakyat terus mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan kerajaan.

Menurut beliau, jangkaan angka itu dibuat berdasarkan trend penurunan nilai kebolehjangkitan (RT) atau R-naught (R0) iaitu 0.87 semalam berbanding 0.9 pada 28 Februari lalu.

Bagaimanapun, tegasnya Dr Adham, sekiranya SOP tidak dipatuhi, RT dijangka meningkat semula melebihi 1.0, sekali gus meningkatkan bilangan kes harian, jelasnya.

Sehingga semalam kata Dr Adham, kebanyakan negeri mencapai nilai RT kurang 1.0 kecuali Terengganu dan Pulau Pinang.

Beliau berkata demikian pada sidang media mengenai perkembangan Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), di sini, hari ini.

Bagi tempoh 28 Februari hingga 14 Mac menurut beliau, zon hijau meningkat daripada enam daerah kepada 11 daerah.

“Daerah terbabit adalah empat di Kedah, masing-masing dua di Pahang dan Perak, manakala masing-masing satu di Kelantan, Terengganu dan Negeri Sembilan.

“Dalam tempoh sama juga, berlaku pengurangan zon merah iaitu daripada 42 daerah kepada 35 daerah yang direkodkan di Semenanjung, manakala zon kuning meningkat daripada 31 daerah kepada 37 daerah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.