nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isu Kalimah Allah : Kerajaan Fail Rayuan ke Mahkamah Tinggi

15 MAC : Peguam Cara Negara, Datuk Abdul Razak Musa hari ini mengesahkan Kerajaan dan Kementerian Dalam Negeri (KDN), memfailkan rayuan terhadap keputusan Mahkamah Tinggi yang membenarkan penggunaan kalimah Allah dan tiga perkataan lain dalam penerbitan penganut agama Kristian bagi tujuan pendidikan hari ini. 

Notis berkenaan difailkan Peguam Kanan Persekutuan, Shamsul Bolhassan di Mahkamah Tinggi di sini, hari ini berdasarkan salinan notis yang diperolehi pihak media.

Notis rayuan tersebut difailkan ekoran Hakim Datuk Nor Bee Ariffin, yang kini Hakim Mahkamah Rayuan membenarkan tiga pengisytiharan deklarasi oleh seorang wanita Melanau dari Sarawak, Jill Ireland Lawrence Bill.

Selain kalimah Allah, Mahkamah turut memutuskan tiga lagi perkataan iaitu Kaabah, Baitullah dan solat dibenarkan penggunaannya dalam penerbitan bahan agama Kristian ialah Kaabah, Baitullah dan solat.

Nor Bee dalam penghakimannya, berkata penerbitan buku agama atau bahan keagamaan Kristian yang menggunakan empat perkataan itu bagaimanapun hendaklah disertakan dengan penafian (disclaimer) dan lambang salib pada kulit buku.

Pada 2008, Jill Ireland memfailkan semakan kehakiman untuk menuntut semula lapan cakera padat mengandungi kalimah Allah dan relif hak perlembagaannya untuk mengamalkan agamanya dilanggar dengan menyekat atau melarang pengimportan bahan pendidikan.

Pada 2014, Mahkamah Tinggi membenarkan permohonan Jill dan memerintahkan supaya kesemua lapan cakera padat itu dipulangkan namun tidak membuat sebarang penghakiman mengenai relif-relif lain yang dimohon.

Keputusan kes itu mengambil masa selama 13 tahun dua bulan, sejak difailkan pada 2008.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.