nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya tak tahu ada perbincangan UMNO, PKR- Tok Mat Hasan

15 MAC: Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan, menegaskan beliau tidak tahu-menahu mengenai wujud perbincangan antara pemimpin tertinggi UMNO dengan PKR.

Terdahulu, Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mendedahkan wujud perbincangan tidak rasmi antara kedua-pemimpin tertinggi kedua-dua parti berkenaan baru-baru ini.

“Saya tidak tahu mengenai perbincangan itu, saya tak ada, jadi saya tak tahu,” katanya selepas mengadakan pertemuan dengan kepemimpinan UMNO Melaka di Villa D’ Aqua, di sini hari ini.

Dalam satu temubual dengan sebuah akhbar semalam, Anwar yang juga Ketua Pembangkang mendedahkan partinya berkemungkinan menjalin kerjasama dengan UMNO selepas wujud perbincangan tidak rasmi antara kedua-dua parti itu.

Ahli Parlimen Port Dickson dilaporkan berkata, perbincangan awal itu membabitkan pimpinan kedua-dua parti dan menunjukkan perkembangan positif.

Sementara itu, Mohamad bersama Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi tiba di Melaka kira-kira jam 2.45 petang tadi.

Perjumpaan secara tertutup itu turut dihadiri Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan; Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri, Datuk Seri Ab Rauf Yusoh dan Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Sulaiman Md Ali.

Mengulas mengenai pertemuan lebih empat jam itu, Mohamad berkata UMNO Melaka dilihat sudah cukup bersedia untuk menghadapi Pilihanraya Umum ke-15 (PRU-15) yang dijangka diadakan pada bila-bila masa.

Beliau berkata, pada dasarnya beliau berpuas hati dengan persiapan setiap bahagian UMNO di Melaka, namun beberapa kelemahan perlu diperbetulkan segera.

“Selaku Pengerusi Jawatankuasa Perunding dan Persiapan Pilihanraya (War Room), Melaka adalah negeri pertama yang dikunjungi untuk melihat sejauh mana kesiapsiagaan parti menjelang PRU-15.

“Alhamdulillah nampaknya persiapan Melaka cukup bagus tetapi ada beberapa kawasan (bahagian) yang perlu diperbaiki lagi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.