nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan laksana pelbagai program tangkis dakyah antivaksin

16 MAC: Kerajaan melaksanakan pelbagai program kesedaran bagi menangkis dakyah antivaksin berhubung Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK).

Menteri Penyelaras PICK, Khairy Jamaluddin, berkata pelaksanaan program itu juga bagi memberi keyakinan kepada orang ramai supaya menerima imunisasi berkenaan.

KHAIRY

“Program sudah banyak kali dilakukan bukan sahaja di pihak saya, tetapi juga pihak lain, seperti Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pejabat Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama Islam) dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

“Siri penerangan turut dilaksanakan menerusi pelbagai platform, sama ada di media massa, media cetak atau media sosial,” katanya.

Khairy berkata, program bantuan outreach juga kini giat dijalanklan di seluruh negara bagi memberikan kesedaran kepada orang ramai berhubung berkenaan kepentingan suntikan vaksin terbabit.

Beliau berkata demikian sebagai menjawab persoalan dibangkitkan Ketua Pembangkang yang juga Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam kenyataannya, semalam.  – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.